Tag toget til England

Billetter til London

Tag toget til England – billetter til London

 • Rejs nemt og hurtigt fra centrum til centrum

 • Med højhastighedstog under Den Engelske Kanal

 • Smukke landskaber, god komfort og ekstra benplads på rejsen

 • OBS: Vi tilbyder ikke enkelt- og returbilletter til England lige nu. Køb i stedet en Interrail-billet, hvis du vil rejse til England.

Direkte fra centrum til centrum

Toget til det engelske fastland ankommer lige midt i den engelske storby. Det betyder, at du nemt kan komme videre til dit hotel eller byens mange oplevelser. Turen til England klares nemt og hurtigt, da du både rejser og ankommer til centrum af byen. Herfra er der direkte adgang til metro og tog videre rundt i det engelske landskab.

Vi tilbyder ikke enkelt- og returbilletter til England lige nu. Køb i stedet en Interrail-billet, hvis du vil rejse til England. Vær opmærksom på, at du også skal have en pladsbillet til toget, hvis du vil rejse med Eurostar til og fra England. Den kan købes direkte hos Eurostar.

Køb Interrail-billet

Ekstra benplads og god komfort

Når du rejser med toget, får du i de nye tog god benplads samt ekstra komfort. De nye højhastighedstog har også gratis 4G-internet og spisevogn. 

Med de lynhurtige højhastighedstog

Turen til London fra Calais er med de hurtige højhastighedstog fra Eurostar. De har en topfart på omkring 320 km/t., så du kommer hurtigt frem. Det er bare med at sætte dig tilbage i det bløde sæde og nyde udsigten, mens den suser forbi lige uden for det store vindue.

Læs mere om London

Oplev hele byen med London Pass

Du kan både spare en masse penge samt se meget af London, hvis du køber et London Pass. Med det i hånden får du nemlig gratis adgang til flere seværdigheder samt store rabatter. Der kører mange sightseeing-busser i London, som du kan hoppe af og på.

Med dit London Pass kan du kvit og frit stige af og på ved de mere end 60 stop i hele byen. Har du eksempelvis kun en forlænget weekend i London, kan du også spare tid med det unikke kort. Du kan nemlig springe køen over ved udvalgte attraktioner. 

Shopping, teater og historie

Du vil altid kunne finde noget interessant i London, da der er noget for enhver. Du kan få det store overblik i London Eye, gå på opdagelse i Harry Potters magiske London, opleve en fantastisk musical eller træde ind i middelalderen i Tower of London.

Du kan også shoppe løs i byens mange spændende gader og stræder. Især Oxford Street tiltrækker mange, når der skal shoppes. Der er nemlig tale om én lang gade med butikker på alle sider – den er Europas travleste shopping-gade. Her kan du både finde den lokale boghandel og atelier samt de kendte store kæder. 

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Det er muligt at medbringe cykler i IC-togene mellem Danmark og Tyskland. Det er nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

 • Små hunde og andre mindre kæledyr kan du tage gratis med, hvis de under hele rejsen transporteres i en håndtaske, bur eller lignende. Tasken må ikke være større end 100 x 60 x 30 cm. Tasken placeres under eller over din plads, på skødet eller på områder indrettet til bagage. Hunde og andre dyr, må ikke være på sæderne.
  Til hunde, der er for store til at være i en taske som beskrevet ovenfor, skal der købes børnebillet. Store hunde skal være på gulvet under hele rejsen. Der må kun medtages 1 stor hund pr. kunde, og den skal føres i snor.

  Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

  Førerhunde

  Du kan tage din førerhund gratis med i alle tog. Bare ikke i de dyrefri områder i toget, hvilket gælder DSB 1', i Stillezone, Familiezone og Børneguide. Hvis du vil reservere plads i InterCity og InterCityLyn, skal du købe en Pladsbillet til både dig og din førerhund. I vil få pladser over for eller lige ved siden af hinanden. Førerhunde skal ikke tjekkes ind når du rejser på rejsekort.

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.

Læs mere om