Grupperejser

Rejs flere sammen som gruppe og få rabat afhængigt af, hvor mange I er

Tag med DSB, når I rejser som gruppe

Er I flere, der skal rejse sammen? Der en besparelse at hente, hvis I rejser på samme billet. Rejs sammen som gruppe og få rabat afhængig af, hvor mange I er, hvor I skal hen og hvornår I vil rejse.

DSB Gruppebillet (8-29 rejsende)

Få op til 50% rabat, når I er det, der svarer til 8 voksne, der rejser sammen. Når man rejser flere sammen som en gruppe med DSB, så er der forskellige forhold, der gør sig gældende. Fordelen er naturligvis, at I får grupperabat, modsat hvis I bestilte én billet hver. Foruden rabat får I hjælp til at reservere pladser, så I kan komme til at sidde så tæt på hinanden som muligt på hele rejsen. For at I kan få sikkerhed for dette, kan det være en god idé at bestille i god tid. På denne billet kan man, modsat alle andre standardbilletter, ikke medtage børn under 12 år gratis. Gruppebilletten udstedes til længere rejser med DSB og gælder ikke til/fra Bornholm eller i internationale tog.

Ønsker du at booke en DSB gruppebillet? Så tøv ikke med at kontakte os! Vi anbefaler at tage kontakt i god tid inden rejsen, så vi kan hjælpe med at planlægge den bedst mulige rejse for jer. Læs meget mere om DSB gruppebillet her.

DSB Gruppebillet med erhvervsaftale

Når du skal rejse i arbejdssammenhæng med flere af dine kollegaer, kan det oftest betale sig at rejse sammen som gruppe. Toget kan være et godt afbræk fra en travl arbejdsdag fyldt med opgaver og møder. I toget er der ro, fred og god tid. Der er samtidig mulighed for frit internet, så du kan arbejde undervejs.

DSB Øresund Familiebillet

Skal hele familien på en tur, så er der flere billetløsninger, der kan være fordelagtige for jer. Skal I fra Hovedstadsområdet og over Øresund, så kan I bestille en DSB Øresund familiebillet. Denne billet er en fordel for jer, hvor 2 voksne og op til 3 børn under 16 år rejser sammen. Billetten kan bruges til tog, S-tog, metro og bus i forbindelse med omstigning. Læs mere om billetten og fordelene her.

DSB Skolerejser

Som skoleklasse, der skal på lejrskole eller studietur, kan I være berettiget til frirejse. Det fordrer, at I bestiller minimum 10 uger og gerne før I skal af sted. Bestillingen skal ske klassevis med elever og lærer, og turen skal vare mindst 3 skoledage og højst 13 skoledage. Klassen har mulighed for at bestille én frirejse pr. skoleår. Det er ikke muligt at medbringe cykler på denne rejse. Du kan læse meget mere om DSB skolerejser her og finde ud af, om din klasse er berettiget til frirejse, og hvordan man bestiller rejsen.

Grupper på over 30 rejsende

Er I flere end 30 personer, der skal rejse sammen, skal I kontakte DSB Kundecenter Udland & Grupper via specialrejser@dsb.dk, herigennem vil I få hjælp til at finde den mest fordelagtige billet til jer.