Betaling

Digitale kort via DSB app

For at kunne vælge elektronisk levering af ungdomskortet via DSB appen, skal du være tilmeldt en elektronisk betalingsordning med DSB, sikre at der er penge på kontoen til at betale Ungdomskortet samt have downloadet DSB app’en til en personlig ejet smartphone. Ved brug af betalingsaftale reserveres det fulde beløb, før Ungdomskortet udstedes, normalt 10-12 dage før første gyldighedsdato. Betalingen finder sted ved levering af kortet, et par dage efter at beløbet er reserveret.

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når Ungdomskortet afsendes til det system, der opbevarer og vedligeholder de informationer, der vises på dit kort. Ungdomskortet vil herefter være tilgængeligt på din enhed.

Ved tilmelding af betalingskort til DSB Ungdomskort accepterer du, at DSB for hver udsendelse af Ungdomskort hæver betaling for den kommende periode på det betalingskort, som du har tilmeldt.

På mitungdomskort.dk benytter DSB DIBS Payment Services, hvilket sikrer, at din betaling med kreditkort på sitet er sikkert og certificeret af NETS.På www.dibs.dk kan du læse om sikker betaling.

Plastikkort (med elektronisk betalingsaftale)

Under abonnementsordningen modtager DSB betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA og MasterCard eller debetkort. DSB Ungdomskort anvender DIBS Payment Services, hvilket sikrer, at din betaling med kreditkort hos butikken er sikker og certificeret af PBS. På www.dibs.dk kan du læse om sikker betaling.

Plastikkort (med fakturabetaling)

Når du i bestillingssystemet har valgt fakturabetaling vil du modtage et indbetalingskort, der sendes til den e-mail adresse, du har oplyst. Faktura sendes ca. to uger før kortet har første gyldighedsdato og skal betales hurtigst muligt. Der må påregnes op til 5 bankdage fra du har betalt faktura, til DSB har registreret indbetalingen. Bemærk der kan være et gebyr forbundet med fakturabetaling.