NYHED: DSB Orange Fri

Få pengene tilbage, hvis dine planer ændrer sig

Velkommen til DSB Orange Fri – en ny og refundérbar billet til en god pris

DSB Orange Fri giver dig en god afgang til en god pris, når du skal med toget på oplevelsestur eller besøge venner og familie. Hvis dine planer ændrer sig, kan du refundere billetten helt op til 30 minutter inden den afgang, den er købt til.

Vælg mellem masser af DSB Orange Fri-billetter – også i myldretiden

Vi har skruet rigtigt meget op for antallet af DSB Orange Fri-billetter. Det betyder, at du kan rejse med DSB Orange Fri på stort set alle vores afgange. Husk Pladsbillet, når du rejser i myldretiden.

Husk at købe din billet i god tid

Ligesom DSB Orange bliver DSB Orange Fri sat til salg to måneder før rejsedagen. Derfor kan det godt betale sig for dig at planlægge i god tid, så du har flest DSB Orange Fri-billetter at vælge imellem. Du kan købe DSB Orange Fri på dsb.dk.

Dine fordele med DSB Orange Fri

Med DSB Orange Fri får du altid en god afgang til en god pris, når du bestiller i god tid - og så er den altid billigere end både DSB Standard og Rejsekort.

presentation - oversigt

Få ekstra rabat, hvis du er under 26 eller fyldt 65

Er du under 26 år eller er fyldt 65 år? Så er du sikret en særligt god pris på Orange Fri-billetterne. Husk at vælge din kundetype, når du søger din billet, så udregner vi automatisk rabatten.

Hvis du er under 26, så søg din billet med rabat her.

Hvis du er fyldt 65, så søg din billet med rabat her.

Køb billet

Særligt om DSB Orange Fri

  • DSB Orange Fri-billetter sættes til salg ca. 2 måneder før rejsedagen. Jo før du bestiller, jo flere billige afgange har du at vælge i mellem.
  • Billetten gælder mellem DSB og Arriva-stationer, men ikke til bus, metro, lokal- og privatbane samt letbane.
  • Billetten er kun gyldig på den valgte afgang.
  • Selv om der er mange DSB Orange Fri-billetter, så er der tale om et begrænset antal billetter, hvor priserne kan variere over tid.

Læs mere om DSB Orange Fri