Genéve

Tag toget til Geneve og oplev Fredens By

Tag toget til Genéve:

 • Daglige afgange fra Aarhus og København

 • Billige billetter med Orange Europa til Genéve fra 639 kr.*

 • Tag nattoget, spar en overnatning og kom veludhvilet frem

 • Rejsetid fra København H på ca. 16 timer og fra Aarhus på ca. 14 timer

 • Børn kan rejse med for 0 kr. Se rejsebetingelser

*DSB Orange Europa-billetter er kun gyldig på den valgte afgang og kan ikke ændres eller tilbagebetales. Billetterne sættes til salg ca. 3 måneder før rejsedagen. Læs betingelserne her.

Find de billigste billetter til Genéve med Orange Europa

Hvis du bestiller din billet til Genéve i god tid, kan du få fingre i en Orange Europa-billet, som giver mulighed for store rabatter på almindelige dagsrejser. Tager du nattoget, har du også mulighed for at opnå rabat på Nightjet-forbindelser fra Hamburg med en DSB Orange SparNight-billet. Ring til vores Kundecenter for at høre mere om Nightjet-forbindelser.

Find billet

Tag nattoget og spar en overnatning

Når du rejser med tog til Genéve kan du enten meget tidligt om morgenen fra Danmark og være fremme ved midnat eller taget nattoget, hvor du først kører med dagtoget til Hamburg, og her skifter til Nightjet, hvor du kører via Basel og ankommer næste morgen til Genéve. På den måde føles turen kortere og du sparer en overnatning.

Du kan bestille din tur til Geneve med nattog hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 mandag-fredag kl. 8-18, samt lørdag og søndag kl. 8-15. Eller du kan købe den direkte i DSB Salg & Service Udland på stationerne. 

Børn rejser gratis eller med stor rabat*

Som voksen kan du ofte tage op til fire egne børn eller børnebørn under 15 år med på en gratis børnebillet. Dette gælder dog ikke for de fleste billetter til nattog, hvorfor du skal være særlig opmærksom på dette, når du bestiller. Husk samtidig, at børn, der optager eget sæde, skal betale for en pladsbillet.

Se rejsebetingelser for børn* og voksne

Ekstra komfort med førsteklasse

Du kan gøre din togrejse ekstra komfortabel ved at rejse på førsteklasse. Tager du nattoget, får du dermed plads i en deluxe sovevogn med eget bad og toilet, så du kan nyde den smukke togrejse gennem hele Tyskland i din helt egen kupé.

Geneve – verdens mindste metropol

Besøg det europæiske hovedsæde for De Forenede Nationer, oplev den mindste af verdens metropoler og internationale mødesteder. Gå på opdagelse i de elegante butikker, livlige gader og gyder i den gamle del af byen og kør en tur i panoramatog til Montreux. Geneve er en lille storby omgivet af uberørt natur og betagende landskab.

Luksusshopping og flot natur

Geneve er en lille storby omgivet af uberørt natur og betagende landskab. Du kan gå på opdagelse i de elegante butikker, livlige gader og gyder i den gamle del af byen eller køre en tur i panoramatog til Montreux ved foden af alperne. Du kan også tage en sejltur på Genèvesøen eller besøge den nærliggende bjerglandsby Nyon. 

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Det er muligt at medbringe cykler i IC-togene mellem Danmark og Tyskland. Det er nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

 • Du kan almindeligvis have din barnevogn med i toget til udlandet (ekskl. Skåne).
  Skal du have barnevogn med i EuroCity og InterCityExpress, skal den kunne foldes sammen og tages med som håndbagage. Det er gratis at medbringe barnevognen som håndbagage. I internationale tog kan der ikke reserveres plads til en barnevogn. Der findes 4 familiepladser i InterCityExpress, hvor det er muligt at have én barnevogn stående, forudsat denne plads ikke er optaget af bagage eller andre passagerer. I EuroCity er der plads til 2 barnevogne i flexrummet.

  Kontakt eventuelt DSB Udland på tlf. 70 13 14 18 og hør nærmere om mulighederne.

 • Små hunde og andre mindre kæledyr kan du tage gratis med, hvis de under hele rejsen transporteres i en håndtaske, bur eller lignende. Tasken må ikke være større end 100 x 60 x 30 cm. Tasken placeres under eller over din plads, på skødet eller på områder indrettet til bagage. Hunde og andre dyr, må ikke være på sæderne.
  Til hunde, der er for store til at være i en taske som beskrevet ovenfor, skal der købes børnebillet. Store hunde skal være på gulvet under hele rejsen. Der må kun medtages 1 stor hund pr. kunde, og den skal føres i snor.

  Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

  Førerhunde

  Du kan tage din førerhund gratis med i alle tog. Bare ikke i de dyrefri områder i toget, hvilket gælder DSB 1', i Stillezone, Familiezone og Børneguide. Hvis du vil reservere plads i InterCity og InterCityLyn, skal du købe en Pladsbillet til både dig og din førerhund. I vil få pladser over for eller lige ved siden af hinanden. Førerhunde skal ikke tjekkes ind når du rejser på rejsekort.

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.