Interrail-ruter i Skandinavien

Se mulighederne her

Oplev Skandinavien helt tæt på

Er du til sejltur i Göteborgs kanaler, rensdyr-safari i Kiruna eller pulserende storbyliv i Oslo? Med en Interrail-rejse i Skandinavien har du rig mulighed for at opleve både dragende natur og inspirerende kulturliv.

Se vores anbefalede Interrail-ruter i Skandinavien her.

Interrail-ruter Skandinavien

interrailrute-skandinavien

Göteborg - Sverige

Fire timers togtur fra København ligger Sveriges næststørste by, Göteborg. Men en smuk skærgårdsnatur, et rigt kulturliv (Göteborg ligger inde med en af verdens bedstekoncertsale), gode muligheder for shopping og unik sightseeing i skærgården, er Göteborg et must på en skandinavisk Interrail-rejse.

Stockholm - Sverige

Stockholm kan på mange måder det hele. Omkranset af vand, klipper og smuk natur fremstår den svenske hovedstad som lidt af et unikum, og byen betragtes da også af mange som en af verdens smukkeste.Nyd udsigten over vandet fra Södermalm eller udforsk den charmerende bydel Gamla Stan. Har du mod på en anderledes oplevelse er tagvandring på Stockholms tage en oplagt mulighed for at se den smukke by fra oven.

Oslo - Norge

Oslo, der ligger smukt placeret ved Oslofjorden, er historisk og trendy på én og samme tid. Med adskillige kulturelle tilbud – herunder Munch-museet, Operahuset og Vigelandsparken med 200 forskellige skulpturer af den norske billedhugger Gustav Vigeland – samt nogle af verdens bedste barer ved hånden er der masser at gi’ sig til i den smukke, norske hovedstad.

Narvik - Norge

Tag nattoget til Narvik. Nordnorske Narvik er det perfekte rejsemål, hvis du er til skisport, arktisk natur og et vildt dyreliv. Med op til 1.700 meter høje fjelde omkring sig byder Narvik på spektakulære scenarier – og de særlige natur- og klimaforhold gør desuden Narvik til et sublimt sted at opleve nordlys.

Bestil din Interrail-billet