Amsterdam

Tag toget til Amsterdam – find ekstra billige billetter med Orange Europa

 • Rejs nemt fra storby til storby

 • Find ekstra billige priser med Orange Europa og rejs til Amsterdam fra 449 kr.

 • Børn kan rejse med for 0 kr.* 

 • Rejsetid fra København H eller Aarhus på godt 11 timer

 • Oplev smukke landskaber og tulipanmarker på rejsen

Mange daglige afgange til Amsterdam

Der går mange daglige tog til Amsterdam, så du kan rejse, når det passer dig – både fra København og Aarhus. Hvis du vil have færrest skift og kortest transporttid, er det bedst at rejse om morgenen eller formiddagen. Du kan være i Amsterdam på under 11 timer med hurtige skift i Hamborg og Osnabrück eller Duisburg.

Find din afgang

Planlæg turen til Amsterdam i god tid og få billige billetter

Der er mange penge at spare, hvis du er ude i god tid med bestillingen af billetter, og du er fleksibel ift. afrejsetidspunkt. Du kan finde ekstra billige billetter med Orange Europa. Forældre og bedsteforældre kan tage op til fire børn eller børnebørn under 15 år med på samme billet – der skal blot betales for pladsbilletterne.

Find billige togbilletter

Ankom midt i den pulserende storby

Når du ankommer til Amsterdam, står du midt i den pulserende storby. Du slipper dermed for køer og ekstra transport, da Amsterdam Central Station ligger i hjertet af byen. Her er der en kort gåtur til dejlige hoteller, hyggelige caféer samt et rigt kulturliv.

Oplev blomstrende tulipanmarker og smukke landskaber

Holland er kendt for sine tulipaner og pandekageflade landskaber. Toget kører igennem mange smukke landskaber på turen, og der bliver rig lejlighed til at nyde de mange flotte tulipanmarker. Turen gennem Holland med de bugtende kanaler og maleriske vindmøller er en smuk og unik tur i sig selv.  

Gåtur ved de hyggelige kanaler blandt kanalbåde

Amsterdam består af mere end 160 kanaler, og der ligger mange hyggelige og flotte husbåde i kanalerne. En gåtur ved byens kanaler sluttes ofte af på en af de mange små caféer, hvor du nemt finder noget for enhver smag. Amsterdam er den perfekte by til afslapning og hygge.

Besøg de store museer og Anne Franks Hus

Amsterdam har mange store museer i verdensklasse. Du kan gå på Rijksmuseum og se Rembrandts mesterværker, eller Van Gogh Museum hvor du kan se Solsikkerne. På Prinsengracht 263 kan du besøge Anne Franks hus, hvor hun skrev sin berømte dagbog under Anden Verdenskrig. 

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Normalt er det kun tilladt at medbringe bagage, som du let selv kan bære. Håndbagage, hvis mål ikke overskrider 100 x 60 x 30 cm, skal placeres over eller under din plads eller på de indrettede bagageområder. Det er tilladt at medbringe 3 stk. håndbagage pr. person. Større ting som ski, barnevogne og store musikinstrumenter kommer kun med, hvis der er egnede pladser i toget. 

 • Det er ikke muligt at medbringe cykler i EuroCity-togene mellem Danmark og Tyskland. Du kan dog tage din cykel med i visse InterCity tog, hvor der er plads på hele strækningen. I flere nationale InterCity og Regional tog kan det være nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Københavns Lufthavn (CPH Airport), Odense eller Aarhus H.

 • Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.