Amsterdam

Tag toget til Amsterdam – find ekstra billige billetter med Orange Europa

 • Rejs nemt fra storby til storby

 • Rejs billigt til Amsterdam fra 456 kr.*

 • Børn kan rejse med for 0 kr. Se rejsebetingelser

 • Få togskift i Tyskland – samlet rejsetid er ca. 11 timer

 • 3-6 daglige afgange fra København H og Aarhus H

*DSB Orange Europa-billetter er kun gyldig på den valgte afgang og kan ikke ændres eller tilbagebetales. Billetterne sættes til salg ca. 3 måneder før rejsedagen. Læs betingelserne her.

Tog til Amsterdam

Amsterdam er byen med blomstrende tulipanmarker, hyggelige kanaler og historiske museer. Med DSB kan du komme til den pulserende storby, og planlægger du rejsen i god tid, er der mange penge at spare på din togtur til Amsterdam.

Det er hurtigt og nemt at komme med tog til den hollandske hovedstad, og du finder afgange mellem København H og Amsterdam flere gange dagligt. Derudover kan du selvfølgelig også rejse med tog til Amsterdam fra smilets by, Aarhus, og du kan trygt læne dig tilbage og nyde turen ned gennem Europa, når du rejser med DSB.

Uanset om du skal på afslappende kæresteweekend eller festlig ungdomstur med studiet, sørger DSB for, at I kommer sikkert frem til jeres destination. Med tog til Amsterdam kan I gøre ventetid til hyggetid, og der er god mulighed for både at læse en god bog, høre musik eller planlægge de sidste detaljer inden ankomst. I kan også bare nyde den afslappende tur inden ankomst, for når I rejser til Amsterdam, skal I sandsynligvis nå at opleve både Van Gogh-museet, Anne Franks hus og Rembrandtplein-pladsen.

Rejser til Amsterdam med DSB

Når du rejser med DSB til Amsterdam, kan du eksempelvis finde ekstra billige billetter med Orange Europa. Derudover kan du som voksen ofte tage op til fire børn under 15 år med på rejsen på en gratis børnebillet, og så har du som altid mulighed for at købe en international pladsbillet, der er din pladsgaranti under hele rejsen. Læs mere om rejser i udlandet, og tjek altid rejseplanen inden afrejse til Amsterdam.

Find billige togbilletter

Ankom midt i den pulserende storby

Når du ankommer til Amsterdam, står du midt i den pulserende storby. Du slipper dermed for køer og ekstra transport, da Amsterdam Central Station ligger i hjertet af byen. Her er der en kort gåtur til dejlige hoteller, hyggelige caféer samt et rigt kulturliv.

Oplev blomstrende tulipanmarker og smukke landskaber

Holland er kendt for sine tulipaner og pandekageflade landskaber. Toget kører igennem mange smukke landskaber på turen, og der bliver rig lejlighed til at nyde de mange flotte tulipanmarker. Turen gennem Holland med de bugtende kanaler og maleriske vindmøller er en smuk og unik tur i sig selv.  

Gåtur ved de hyggelige kanaler blandt kanalbåde

Amsterdam består af mere end 160 kanaler, og der ligger mange hyggelige og flotte husbåde i kanalerne. En gåtur ved byens kanaler sluttes ofte af på en af de mange små caféer, hvor du nemt finder noget for enhver smag. Amsterdam er den perfekte by til afslapning og hygge.

Besøg de store museer og Anne Franks Hus

Amsterdam har mange store museer i verdensklasse. Du kan gå på Rijksmuseum og se Rembrandts mesterværker, eller Van Gogh Museum hvor du kan se Solsikkerne. På Prinsengracht 263 kan du besøge Anne Franks hus, hvor hun skrev sin berømte dagbog under Anden Verdenskrig. 

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Det er muligt at medbringe cykler i IC-togene mellem Danmark og Tyskland. Det er nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Odense eller Aarhus H.

 • Små hunde og andre mindre kæledyr kan du tage gratis med, hvis de under hele rejsen transporteres i en håndtaske, bur eller lignende. Tasken må ikke være større end 100 x 60 x 30 cm. Tasken placeres under eller over din plads, på skødet eller på områder indrettet til bagage. Hunde og andre dyr, må ikke være på sæderne.
  Til hunde, der er for store til at være i en taske som beskrevet ovenfor, skal der købes børnebillet. Store hunde skal være på gulvet under hele rejsen. Der må kun medtages 1 stor hund pr. kunde, og den skal føres i snor.

  Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

  Førerhunde

  Du kan tage din førerhund gratis med i alle tog. Bare ikke i de dyrefri områder i toget, hvilket gælder DSB 1', i Stillezone, Familiezone og Børneguide. Hvis du vil reservere plads i InterCity og InterCityLyn, skal du købe en Pladsbillet til både dig og din førerhund. I vil få pladser over for eller lige ved siden af hinanden. Førerhunde skal ikke tjekkes ind når du rejser på rejsekort.

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.