Paris

Tag toget til Paris

Tag toget til Paris
 • Flere daglige afgange fra Aarhus H og København H

 • Rejsetid på under 14 timer fra København H og Aarhus 

 • En flot og afslappende tur ned gennem Europa

Rejser til Paris med DSB

Paris er en af de mest besøgte byer i verden, og med DSB kan du komme med tog til byernes by. Du kan eksempelvis komme fra København H til Paris flere gange dagligt, ligesom det selvfølgelig også er muligt at rejse mellem Aarhus H og Paris. Der er altid noget at opleve i den franske hovedstad – både for den førstegangsbesøgende og for rejseentusiasten, der har besøgt byen flere gange før. Når du rejser til Paris med DSB, kan du trygt læne dig tilbage og nyde turen ned gennem Europa.

Sig oui til en rejse til Paris, og find billetterne hos DSB. Uanset om du skal på romantisk kærestetur eller storbyferie med familien, bliver transporten behagelig og nem, når du vælger at rejse med tog til Paris. Her bliver køretid til kvalitetstid, og I har eksempelvis mulighed for at spille et godt spil eller få planlagt, om I skal se Eiffeltårnet eller Moulin Rouge som det første, når I ankommer. I kan også bare nyde den gode benplads og lade jer imponere af den fantastiske natur, som I kun kan opleve, når I rejser til Paris med tog.

Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 for at høre mere

Nyd turen med tog til Paris

Når du rejser til Paris med DSB, undgår du unødig spild- og ventetid undervejs. Hos DSB ønsker vi nemlig, at du altid kommer frem til tiden, men skulle du alligevel blive forsinket, kan du naturligvis benytte dig af vores DSB Udland Rejsegaranti. Her kan du få pengene tilbage, hvis du ankommer mere end 60 minutter for sent til din destination – dog ikke hvis din billet er købt i udlandet.

Lad toget føre dig trygt igennem Europa

Du skal ikke gøre andet end at slappe af og nyde den ekstra benplads samt det smukke landskab. Toget sørger nemlig for, at du kommer sikkert og godt frem. Du kommer igennem flere forskellige lande, inden du vil kunne spotte Paris’ ikoniske skyline. Den afslappende togtur gør dig i stand til at starte ferien med det samme.

Se det nye og gamle Paris

Paris er en fantastisk blanding af gammelt og nyt. Side om side står historiske monumenter og funklende nye bygninger. Byen har eksempelvis både den nye og gamle Triumfbue. To vartegn fra hver sin tid. Der er altid nye og spændende ting at opleve i Paris – også hvis du har været der før. 

Oplev både finkultur og cancan i byernes by

Det er ikke uden grund, at byen kaldes for byernes by. Den har nemlig det hele lige fra kabaretter og cancan til Mona Lisa. Paris er en by, du ikke kan opleve på én gang. Du får en ny oplevelse på hvert gadehjørne. Det kan derfor nogle gange være svært at vælge mellem de mange muligheder.

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Normalt er det kun tilladt at medbringe bagage, som du let selv kan bære. Håndbagage, hvis mål ikke overskrider 100 x 60 x 30 cm, skal placeres over eller under din plads eller på de indrettede bagageområder. Det er tilladt at medbringe 3 stk. håndbagage pr. person. Større ting som ski, barnevogne og store musikinstrumenter kommer kun med, hvis der er egnede pladser i toget. 

 • Det er ikke muligt at medbringe cykler i EuroCity-togene mellem Danmark og Tyskland. Du kan dog tage din cykel med i visse InterCity tog, hvor der er plads på hele strækningen. I flere nationale InterCity og Regional tog kan det være nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Københavns Lufthavn (CPH Airport), Odense eller Aarhus H.

 • Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  * Du kan købe Print Selv-billetter til rejser til/fra Schweiz. For rejser i Schweiz kan du købe til postforsendelse.
  **Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.