DSB Orange Bornholm

DSB Orange Bornholm sælges ikke længere. Ny billetløsning til/fra Bornholm pr. 1. juli 2018

Orange til Bornholm

Til dig, der:

  • Rejser til eller fra Bornholm

  • Er fleksibel og kan rejse på skæve tidspunkter 

Fordele:

  • Pladsbillet er med i prisen

  • Spar penge

  • Færgen er inkluderet i prisen 

  • Husk, at du som betalende voksen kan tage to børn under 12 år med på rejsen kvit og frit, men børnene skal have egen Pladsbillet, da pladsbilletten er adgangsbilletten til Færgen

Begrænsninger:

  • Billetten gælder kun på den valgte dag, det valgte tidspunkt og til den plads, der står på billetten. Du skal benytte dig af pladsen umiddelbart efter togets afgang, ellers kan pladsen anvises til andre.

  • Kan udelukkende købes selvbetjent

  • Gælder mellem en DSB station og Rønne Færgehavn, men er ikke til bus, metro, lokal- og privatbane samt letbane

Sådan kommer du til Bornholm

Først skal du med DSB Øresundstog til Sverige. På Malmø C, Hyllie eller Triangeln skifter du til det svenske Pågatåg, der kører resten af vejen til Ystad. I Ystad skifter du til færgen til Rønne. Din billet er gyldig på hele rejsen til Rønne.

Adgangsbillet til færgen - husk Pladsbillet til alle - også børnene

Når du køber DSB Orange til Bornholm, skal du også købe en pladsbillet i samme køb. Pladsbilletten er gratis og er din garanti for at komme med færgen. Som betalende voksen kan du kvit og frit tage op til to børn under 12 år med på rejsen. Men på rejser til og fra Bornholm er der krav om Pladsbillet på rejsen på alle dage og til alle rejsende. Børn skal altså uanset alder have deres egen Pladsbillet. Har du ikke en Pladsbillet, kan der ikke garanteres plads på færgen.

Skal du rejse med børn over 12 år, kan du købe en DSB Orange børnebillet.

Der kan ikke reserveres plads til cykler, barnevogne og kørestole i Øresundstog og Pågatåg. Der kan derfor ikke garanteres at der er plads til dem på alle togafgange. Læs mere om cykelbilletten til Bornholm.

Planlæg i god tid og rejs billigt til Bornholm

DSB Orange Bornholm er billetten til dig, der har mulighed for at rejse på tidspunkter, hvor der er god plads i togene. Du finder derfor de billigste DSB Orange Bornholm-billetter ved at vælge rejsetidspunkt uden for myldretiden og ved at undgå fredag og søndag som rejsedage. Billetterne sættes til salg ca. 2 måneder før rejsetidspunktet, så jo tidligere du køber, jo flere afgange har du at vælge i mellem. Der er ofte rift om billetterne, og det er ikke alle tog, du kan købe DSB Orange Bornholm-billetter til.

Øresundstog

LUK

Tog der kører fra Helsingør til Københavns Hovedbanegård og via Københavns Lufthavn til fx Malmø, Göteborg, Kalmar, Karlskrona og Ystad.

Spørgsmål og svar