Ny avis skal gøre togpendlerne klogere på forsinkelser

Vær opmærksom på, at indholdet på denne side kan være uaktuelt.
31. maj 2017 kl. 09:50

Så er der nyt til de omkring 500.000 danskere, der hver dag tager toget på arbejde, i skole eller noget helt tredje. Fra i dag, onsdag den 31. maj, vil de blive mødt af en ny avis PÅ SPORET, der giver viden om kommende sporarbejder, forsinkelser og andet, som DSB’s stamkunder kommer til at opleve i den kommende tid:

”Vi vil gerne sikre, at pendlerne får en rimelig forklaring på de ting, der påvirker eller kommer til at påvirke deres daglige togrejse. Jernbanen er en byggeplads i de næste år, der laves spor, signaler og strækninger elektrificeres. PÅ SPORET skal være med til at give pendlerne bedre information om, hvorfor de fra tid til anden generes med ændringer eller forsinkelser på deres daglige rejse,” siger Lars Kaspersen, kommunikationsdirektør i DSB.

PÅ SPORET udgives af DSB. Avisen bliver lagt i alle landets tog og ligger på dsb.dk. Avisen tager udgangspunkt i de spørgsmål, der er relevante for pendlerne og er ikke tænkt som et reklamemagasin for DSB:

”Vi skal ikke konkurrere med dagbladene, men vi har et behov for at kunne give vores stamkunder fakta og perspektiv uafhængigt af den daglige nyhedsstrøm. Vi vil give pendlerne plads i avisen – og der kommer også til at være historier, der tager pendlernes problemer eller kritik op. Det er vigtigt, at avisen er troværdig,” siger Lars Kaspersen.

Læs avisen

PÅ SPORET:

  • er planlagt til at udkomme kvartalsvis
  • udkommer i 50.000 eksemplarer fra onsdag 31. maj 2017
  • uddeles i alle tog og ligger på dsb.dk