DSB’s klippekort kan købes i appen

DSB’s klippekort kan købes i appen

Vær opmærksom på, at indholdet på denne side kan være uaktuelt.
16. februar 2016 kl. 11:47

Fra tirsdag den 16. februar får DSB’s kunder mulighed for at købe deres 10-turs klippekort i DSB’s app til rejser på alle fjern- og regionaltogsstrækninger – nu også til Bornholm. 10 –turskortet ligner i appen de velkendte DSB papklippekort og gælder til ti enkeltrejser på en strækning f.eks. Aarhus-København.

”Vi har et stigende antal kunder, der benytter sig af appen, så det er en naturlig udvikling, at det nu også bliver muligt at købe sit 10-turskort også til de længere togture på både standard og DSB '1,” siger Susanne Mørch Koch, der er direktør i DSB Kommerciel og fortæller, at der i den seneste tid har været omkring 196.000 månedlige brugere på appen.

Rejser man på den samme strækning mindst ti gange på et år, så er det 25 pct. billigere at rejse med et 10-turskort end med en standardbillet. Mobilklippekortet er gyldigt i et år. Tre måneder før udløb og igen tre uger før sidste rejsedato bliver kunden på e-mail mindet om, at nu udløber 10-turskortet.

”Mobilklippekortet kommer til at ligge let tilgængeligt i appens menu og ligner det velkendte papklippekort. Det et let at navigere i, og med et par tryk er der klippet det ønskede antal klip af kortet til den strækning, det gælder til. Herefter modtage man en kvittering, så det er let at følge med i, hvor mange rejser, der er tilbage på kortet,” siger Susanne Mørch Koch.

Det bliver muligt at dele klip fra klippekortet med eksempelvis kollegaen, der rejser på den samme strækning med jævne mellemrum. Ligesom der er lavet en ordning for fakturering for virksomheder med en erhvervsaftale. Læs mere om 10-turskortet

DSB Kommunikation & Branding (krb)