Nu er DSB 10-turskort på mobilen
Køb det i DSB app

Vi gør det nemt og enkelt for dig

Nu kan du købe DSB 10-turskort til din mobil – det har været et stort ønske for mange af vores kunder. Og den mobile løsning har da også masser af praktiske fordele. Du springer køen over, slipper for stempelautomaten, har det altid lige ved hånden og så bøjer det ikke. Du skal blot have DSB app installeret for at købe.

Spar minimum 25% på prisen

Med DSB 10-turskort opnår du altid en besparelse på minimum 25%. Det kan betale sig, og så slipper du tilmed for at købe billet hver gang, du rejser. Er I flere, der rejser sammen, er det bare at klippe løs. Det er både nemt og hurtigt.

Mellem to stationer

Når du køber DSB 10-turskort, kan du frit vælge en strækning mellem to DSB stationer inkl. Bornholm og lokalbaner. Strækningen skal blot være over en takstgrænse

Takstgrænser og takstområder

LUK

Danmark er inddelt i takstområder. Hvis du rejser inden for et takstområde, er det det lokale trafikselskab, der fastsætter din pris og udsteder din billet. Rejser du derimod hen over en takstgrænse mellem takstområderne (de grå eller stiplede grå streger på landkortet), fastsætter vi i DSB prisen, og du kan købe billet eller kort hos os.
Se zonekort med takstområder og takstgrænser

Bruger du rejsekort, behøver du ikke tænke på takstområder og takstgrænser. Dog har de betydning for din rejsepris.
Læs mere om takstgrænserne og takstområder for rejsekort 

Sådan køber du et DSB 10-turskort

Du finder DSB 10-turskort i DSB app under menupunktet ‘DSB 10-turskort’. Så bliver du guidet igennem. Det er muligt at købe flere kort af gangen. Har du ikke DSB app på din mobil, kan du hente den gratis til iPhone fra App Store eller Android fra Google Play.

DSB 10-turskort er let at bruge

Du åbner kortet og vælger blot et klip – eller flere – samt din rejseretning. På kortet fjernes klippet, og der udstedes en billet direkte i app’en, som du skal fremvise, hvis der er kontrol. Du modtager også en kvittering i både app’en og på mail.

DSB app giver overblik og information

Vi udvikler hele tiden DSB app. Du kan selvfølgelig finde din rejse, købe billetter og holde styr på dine eventuelle kort. Men du kan f.eks. også se, hvornår de næste afgange er fra din station og få aktuel trafikinformation. Der kommer hele tiden funktionaliteter til.

Download DSB app, så har du hele tiden DSB lige ved hånden ... også når du er på farten.

Flere muligheder med DSB 10-turskort

DSB 10-turskort findes både til voksne og børn.

Hvis du ønsker lidt ekstra på dine rejser, kan du fx vælge at købe kortet til DSB 1’.

Læs mere om: