Vrå Station

 

Service

Mere om Vrå Station

Du finder Vrå Station i Nordjylland midt mellem Hjørring og Brønderslev Station. Fra Vrå Station er du kun få stop fra Aalborg Station, og herfra har du rig mulighed for at rejse mere lokalt i området eller tage InterCity eller InterCityLyn til København. Regionaltog, som standser på Vrå Station, kører typisk på korte og mellemlange strækninger, som forbinder landsdelene, og dette tog standser færre gange undervejs. Ønsker du et overblik over togruterne i Danmark, så kan du tage et kig på rutekortet her.

Se afgangtavler fra stationen

Søg på din rejse på DSB.dk

Er du i tvivl om, hvordan dine rejseplaner ser ud, eller hvilke muligheder du har fra Vrå Station? På dsb.dk kan du til enhver tid søge på din rejse og finde du af, hvilke ruter, billetter og priser der er i spil for dig. Når du har fundet den rette billet og afgang, kan du købe rejsen online i samme ombæring. For at gøre det ekstra nemt for dig, har vi samlet de vigtigste funktioner på ét sted, som er nemt for dig at tilgå, også når du er på farten. Med DSB app har du alt, hvad du behøver lige ved hånden - du kan undersøge rejser, afgangstider og billetpriser direkte på din smartphone. Derudover kan du opbevare, købe og forny både billet og kort.

Rejser du med Rejsekort?

Ønsker du en billetform, der er landsdækkende? Med et Rejsekort kan du rejse i hele landet på det samme kort. Kortet er tilmed så smart, at det automatisk regner din pris ud med den rette rabat, når du tjekker ind og ud på din start- og slutdestination. Rabatten afhænger af, hvor meget du rejser, hvornår du rejser og hvor i landet du rejser. Så, hvad end du rejser en sjælden gang imellem eller dagligt på vej til dit arbejde, så kan et Rejsekort meget vel være en fordel for dig – i begge tilfælde. Rejsekortet findes desuden i forskellige kundetyper, hvilket betyder, at du får en løsning, der passer perfekt til dine rejsevaner og behov. Læs mere om Rejsekort her.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.