Vigerslev Allé Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Vigerslev Allé Station

Vigerslev Allé Station er en S-togsstation på Linje F, som strækker sig fra Hellerup til Ny Ellebjerg. Linje F er en del af S-togssystemet i hovedstaden, som, foruden den, også indebærer 6 S-togslinjer, der forbinder den indre by med ydre bydele. De 6 S-togslinjerne tager alle udgangspunkt i Københavns hovedbanegård og andre centrale stationer som Nørreport og Østerport. Herfra kan du stige på S-togslinjerne, som kører i retning af Klampenborg, Hillerød, Farum, Frederikssund, Høje Taastrup og Køge.

Find din billet på DSB.dk

Den københavnske S-bane består som sagt af 7 baner i alt, hvorpå linjerne kører. Linje F, som er den linje, hvor Vigerslev Allé S-togsstation ligger på, kører på tværs af de ørige linjer og danner derfor en forbindelse, som gør det nemt for dig at skifte linje. Tager du S-toget fra Vigerslev Allé Station, kan du på nabostationerne Ny Ellebjerg og Danshøj skifte til Linje A, E og B. På disse linjer kan du køre mod indre by, hvilket ikke er muligt på Linje F. Du kan få et overblik over S-togsnettet her på Linjekortet

Er du i tvivl om, hvilken billet der er mest fordelagtig for dig? Der findes et hav af billettyper og kort, hvorfor der med garanti også er et, der passer til dig og dine rejsevaner. Når du køber billet, skal du overveje, hvor ofte du rejser, og om der er forhold, der giver dig ret til rabat. Er du eksempelvis studerende, pendler eller pensionist? Der findes kort og billetter, der tilgodeser din situation. På DSB.dk kan du til enhver tid blot taste dine rejseoplysninger ind og finde din afgang samt pris på en enkeltbillet.

Tjek køreplanerne inden afrejse

Ønsker du at tjekke op på køreplanen inden afrejse eller måske undervejs? Begge dele er mulige. Her på hjemmesiden kan du altid holde dig opdateret om den aktuelle togtrafik samt orientere dig i de gældende køreplaner. Hvis du vil holdes opdateret, når du er på farten, så anbefaler vi, at du benytter dig af DSB app. Heri er de vigtigste funktioner samlet på ét sted – billetkøb, trafikinformation, køreplaner med mere. Læs mere om DSB app her.

S-tog: kort og godt

  • S-togsnettet består af 7 linjer - linje A, B, Bx, C, E, F og H. Sammen danner de det net, der forbinder Københavns indre by med resten af hovedstadsområdet.
  • Alle 6 S-togslinjer passerer København H og danner hver især en forbindelse til hhv. Hillerød, Klampenborg, Farum, Frederikssund, Høje Taastrup og Køge.
  • Hovedstadsområdet er inddelt i et fælles pris- og zonesystem. Sørg derfor for, at din billet eller kort er gyldigt i de zoner og på det tidspunkt, du skal rejse.
  • Køb en gyldig billet eller brug dit kort, og skift frit mellem metro, bus, regionaltog og S-tog, når du rejser. Husk at du som betalende voksen altid kan tage op til to børn under 12 år gratis med på rejsen samt når et barn rejser alene eller er mellem 12-15 år skal det have en børnebillet. Et barn som rejser på børnebillet, må tage et andet barn under 12 år gratis med på rejsen.
  • Tjek trafikinformationen her på siden eller på DSB app før afrejse, og få et overblik over togtrafikken. Bliv opdateret undervejs på appen.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.