Værløse Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Værløse Station

Værløse Station er beliggende på Farumbanen og er dermed en del af det Københavnske S-togssystem. Værløse S-togsstation ligger i Furesø Kommune, Nordsjælland, og betjener området lige før linjens endestation i Farum. Farumbanen betjenes af linje B og Bx, som strækker sig fra Farum til Københavns indre by videre ud mod Høje Taastrup. 

S-togsnettet dækker hele hovedstadsområdet og er på mange måder et bindeled mellem de ydre byområder og den indre by. Københavns S-tog består af 6 S-togslinjer, der alle med udgangspunkt i indre by, strækker sig i forskellige retninger. Linjerne forbinder Københavns Hovedbanegård med Klampenborg, Hillerød, Farum, Frederikssund, Høje Taastrup og Køge. Foruden de 6 S-togslinjer kører linje F på tværs af hele nettet. Linje F kører fra Hellerup til Ny Ellebjerg og danner dermed en ekstra forbindelse, som gør det muligt for dig at skifte linje før centrum. Du kan få et overblik over S-togsnettet her på Linjekortet

Faciliteter på Værløse Station

Værløse S-togsstation er udstyret med de mest nødvendige faciliteter, hvilket er med til at gøre din rejseoplevelse bedre. Hvis du, som så mange andre, pendler dagligt og derfor må sætte din cykel eller bil ved stationen, så er dette ikke noget problem. Der er gode parkeringsfaciliteter både for cykel og bil. Cykelparkeringen er tilmed aflåst, så du kan stille din cykel og stå på toget med ro i maven. Hvis du vil vide mere om specifikke faciliteter og de enkelte stationer, finder du information om stationer her!

Find din billet til S-toget

Vær opmærksom på, at din billet er gyldig i de zoner og i det tidsrum, du rejser med S-toget. Hele hovedstadsområdet er inddelt i et fælles zonesystem, hvilket betyder, at du kan rejse frit på samme billet i både bus, metro og tog – så længe den er gyldig. Når du benytter dig af S-toget i Københavnsområdet, er der flere fordelagtige billettyper. Hvilken type, der er den rette for dig, afhænger af dine rejsebehov og forhold. Er du eksempelvis studerende, pendler, pensionist eller blot almindelig rejsende i ny og næ? Der findes en billetløsning til enhver. Du kan læse meget mere om billetterne her.

S-tog: kort og godt

  • S-togsnettet består af 7 linjer - linje A, B, Bx, C, E, F og H. Sammen danner de det net, der forbinder Københavns indre by med resten af hovedstadsområdet.
  • 6 S-togslinjer passerer København H og danner hver især en forbindelse til hhv. Hillerød, Klampenborg, Farum, Frederikssund, Høje Taastrup og Køge.
  • Hovedstadsområdet er inddelt i et fælles pris- og zonesystem. Sørg derfor for, at din billet eller kort er gyldigt i de zoner og på det tidspunkt, du skal rejse.
  • Køb en gyldig billet eller brug dit kort, og skift frit mellem metro, bus, regionaltog og S-tog, når du rejser. Husk at du som betalende voksen altid kan tage op til to børn under 12 år gratis med på rejsen samt når et barn rejser alene eller er mellem 12-15 år skal det have en børnebillet. Et barn som rejser på børnebillet, må tage et andet barn under 12 år gratis med på rejsen.
  • Tjek trafikinformationen her på siden eller på DSB app før afrejse, og få et overblik over togtrafikken. Bliv opdateret undervejs på appen.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.