Vanløse Station

 

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag - fredag06.00-23.00
Lørdag - Søndag07.00-23.00

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Vanløse Station

Vanløse Station er en station, der selvfølgelig er beliggende centralt i Vanløse. Stationen er både S-togsstation og metrostation, og S-togslinjerne C og H kører igennem og stopper her. Vanløse er en populær forstad til København, og du kan nemt nå ind til centrum af hovedstaden på bare få minutter, når du hopper på toget fra Vanløse Station, ligesom at du også let når rundt til resten af Storkøbenhavn på kort tid. Hvor går din næste tur hen? Det er helt op til dig, og her på siden kan du læse nærmere om, hvilke faciliteter Vanløse Station har at tilbyde til dig som rejsende. På Vanløse Station finder du blandt andet:

  • En hyggelig ventesal, hvor du kan slappe af i læ for vind og vejr, imens du venter på dit tog.
  • En velassorteret 7-Eleven med lidt godt til både den store og den lille sult.
  • Flere øvrige butikker, hvor du kan fordrive ventetiden, indtil dit tog kommer.
  • Mulighed for cykelparkering, så du kan tage cyklen til stationen og tage toget videre herfra.
  • Billetautomat, så du kan købe din billet på stationen og nemt kan tage spontant afsted, hvis du har lyst til det.

Vanløse Station er, med andre ord, en rigtig god station at rejse fra, og planlægger du en rejse fra Vanløse Station, kan du finde alle vores aktuelle afgangstider her på DSB.dk, så du nemt kan finde en afgang, der passer til dine behov. Vil du rejse morgen, middag eller aften? Det bestemmer du!

Køb billet online, og tag toget fra Vanløse Station med DSB

Som nævnt ovenfor kan du nemt finde den perfekte afgang her på DSB.dk, så du kan komme godt frem til tiden. Når du har fundet din afgang, kan du bestille billet, så du er klar til at tage af sted med toget med det samme. Det gøres også nemt online, hvor du kan vælge imellem flere forskellige typer af billetter afhængigt af dit behov. Hvad venter du på? Køb din billet, og tag med toget fra Vanløse Station til din valgte slutdestination. Vi lover dig en god tur, hvor du kan bruge tiden i toget præcist, som du har allermest lyst til.
Hos DSB er vi eksperter i at køre hurtigt og sikkert over hele landet, og særligt i Hovedstadsområdet er der gode muligheder for altid at kunne finde den perfekte afgang takket være S-togsnettet. Vil du eksempelvis gerne på tur med toget fra Vanløse Station, kan du rejse mange gange i timen hele dagen igennem, og går du glip af det første tog, kan du altid bare tage det næste. Lettere bliver det ikke at rejse fra Vanløse Station, så planlæg din tur, eller tag spontant afsted på alletiders togtur med DSB. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i toget, når du stiger ombord på Vanløse Station!

DSB Billetautomat

LUK

Der er en DSB Billetautomat på alle vores stationer.

I Billetautomaten kan du købe:
Enkeltbilletter
Voksen
Barn (0-11 år)
Barn (12 - 15 år inkl.)
Hund (købes som barn (12-15 år))
Ung (gælder ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn, i Nordjylland, samt strækningerne Esbjerg-Varde-Nørre Nebel og Vemb-Lemvig-Thyborøn banen)
Voksen 65+-billet
Cykelbillet
Pladsbillet

Billet og Pladsbillet kan købes 2 måneder i forvejen.

Der skal altid indgå en togstation i din rute, for at vi kan udstede en billet.

Billetterne sælges til DSB og Arriva-stationer samt lokalbaner uden for det takstområde, som stationen ligger i.

Automaten sælger også voksen- og børnebilletter til lokale trafikselskaber ved rejser inden for det pågældende takstområde. Voksen-65+-billetter til lokale trafikselskaber kan købes i takstområder, hvor denne billettype findes.

Sjælland, Lolland, Falster og Møn (inkl. Hovedstadsområdet)
Ud over de nævnte produkter kan du i Billetautomater som står i Hovedstadsområdet (zone 1-99) også købe Enkelt- og Returbilletter til stationer i Skåne (efter Øresundstakstsystemet). Endelig kan du også forny DOT Pensionistkort (inden for zone 1-99).

Ungdomsbillet findes ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn:

  • Har du et gyldigt Ungdomskort, skal du købe en billet til et barn (12-15 år)

Sønderjylland
De Billetautomater der står i Sønderjylland sælges også enkelt- og returbilletter til Nordtyskland via Tønder. Billetten er gyldig til rejse i Arriva, RB, SH, NOB og neg's tog.

Nordjylland
Ungdomsbillet findes ikke i Nordjylland.

Afhentning
Billetter, Pladsbilletter, som du har bestilt i DSB Netbutik eller i DSB Kundecenter, kan afhentes med bookingnummeret og betales i automaten.

Betaling
Køb i Billetautomaten kan betales med alle danske mønter eller med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Eurocard, MasterCard, Maestro og VISA Electron.
Automaten tager kort udstedt i udlandet af typen: VISA, Eurocard og MasterCard.
Betaling med mønter og kort kan ikke kombineres i samme køb. På udvalgte stationer kan der betales med sedler.