Tureby Station

 

Adgangsforhold

  • Trapper Til/fra spor 2 er der adgang over spor 1, hvorfra der er et par trin

Service

Mere om Tureby Station

Tureby Station finder du på Sydsjælland i Køge Kommune. Fra Tureby Station kan du stige på regionaltog, som kører på strækningen mellem Næstved og Roskilde. Regionaltog kører typisk korte og mellemlange strækninger lokalt i et område, hvorfor du uden problemer kan tage toget fra Tureby, hvis du skal rejse på Sydsjælland. Går turen derimod til det øvrige Sjælland, Fyn eller Jylland, så er du nødt til at skifte togforbindelse, hvilket er muligt i blandt andet Roskilde. Rejser du derimod typisk mod Københavns indre by, kan du med fordel benytte dig af S-toget, som standser på Køge Station.

Find din billet på dsb.dk

Er du i tvivl om, hvilken billettype der er mest fordelagtig for dig? Her på dsb.dk kan du læse om hver enkelt billet og kort, du som rejsende kan benytte dig af. Vi ønsker at imødekomme enhver rejsendes behov og kan med sikkerhed sige, at der også er en billet til dig og dine rejsevaner. Når du søger på din rejse, bliver du præsenteret for forskellige enkelt- og returbilletter. Men derudover, tilbyder vi også forskellige kort-løsninger. Det er kort, som tager højde for dine behov, hvilket kan være fordelagtigt, hvis du eksempelvis rejser som pendler, pensionist eller ung og studerende.

Nyd en behagelig togrejse med DSB

Hvad end du rejser med toget i arbejdssammenhæng eller i din fritid, så er der god grund til at vælge toget! Folk, der pendler til og fra arbejde med toget, kan ofte spare tid ved at undgå myldretiden og lange køer ud og ind af byerne. Det samme gælder studerende, som kan bruge tiden fornuftigt ved at forberede sig inden en ny skoledag. Togturen er samtidig et pusterum, hvor du kan udnytte tiden, præcis som du ønsker det. Slap af, læs en god bog eller nyd stilheden i en af vores mange stillekupeer. Så uanset om du skal rejse på tværs af landet eller blot til det næste station, så sørger vi for, at rammerne for en god togrejse er helt på plads.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.