Tommerup Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper og gangbro mellem sporene

Service

Mere om Tommerup Station

På Midtfyn er Tommerup Station beliggende, midt mellem Holmstrup og Skalbjerg Station. Tommerup Station ligger på jernbanen, der strækker sig mellem Odense og Fredericia. Fra Tommerup Station kan du rejse med regionaltog, som kører korte og mellemlange strækninger lokalt på Fyn. Går din rejse mod Jylland eller mod Sjælland, så må du skifte til en anden togforbindelse, hvilket er muligt i Odense, Middelfart og Fredericia. Herfra kan du skifte til InterCity og InterCityLyn.

Rejs til eller fra Tommerup Station

Du kan finde og købe din billet her på siden på forhånd inden rejsens start. For at gøre det ekstra nemt for dig, har vi hos DSB samlet netop disse vigtige funktioner på ét sted, som er nemt for dig at tilgå, også når du er på farten. Med DSB app har du alt, hvad ud behøver, lige ved hånden. På appen kan du undersøge rejser, afgangstider og billetpriser direkte på din smartphone. Derudover kan du opbevare, købe og forny både billet og kort. Vis dit kort eller billet direkte i appen, når du rejser med DSB.

Køb billet på dsb.dk

På dsb.dk kan du frit vælge mellem mange forskellige afgangstidspunkter både morgen, middag og aften, når du rejser med DSB. På dsb.dk kan du læse om de forskellige billettyper og kort, som vi tilbyder dig som rejsende. Alt efter om du rejser som pendler til dit arbejde, som studerende og ung eller måske som ældre og pensionist, så har vi en billetløsning, der tage højde for dine rejsevaner og behov. 

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.