Tølløse Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Tølløse Station

Planlægger du en rejse til eller fra Tølløse Station på Sjælland i den nærmeste fremtid, så er du kommet til det rette sted. Her på dsb.dk kan du læse om stationens faciliteter, samt hvilke køreplaner og billettyper der er i spil for dig, hvis du rejser til eller fra Tølløse Station. Hvis du vil vide, hvordan din rejseplan ser ud, så kan du søge på din rejse og finde den rette afgang og billetype lige her.

Rejs til og fra Tølløse Station

Tølløse Station er som sagt beliggende på Sjælland, nærmere bestemt i Holbæk Kommune. Fra stationen kan du rejse med regionaltog, som kører på strækningen mellem Kalundborg og København. Regionaltogene kører typisk korte og mellemlange strækninger lokalt i de enkelte landsdele, hvorfor du nemt kan komme omkring i lokalområdet fra Tølløse Station. Går din rejse derimod til Fyn eller Jylland, må du skifte forbindelse til et tog, der forbinder landsdelene. Fra Roskilde Station har du mulighed for at skifte og rejse videre med InterCity, som kører på de lange strækninger. Ønsker du et overblik over alle togruterne i Danmark? Tag et kig på rutekortet her.

Køb din billet på dsb.dk i dag!

Hvad end du pendler til og fra arbejde dagligt eller rejser få gange om året, så har vi en billetløsning til dig. Vi tilbyder forskellige løsninger, der tager højde for de forskellige forhold og rejsevaner. Mange bruger toget på daglig basis, hvorfor en del af billetmulighederne tager højde for netop det. Men søger du blot en enkelt billet, så kan du bare søge på din rejse – så bliver du automatisk præsenteret for den billet, der er gældende for rejsen. Er du derimod pendler, som rejser i fast dagligdag på samme strækning, så kan du med fordel rejse på et af de mange pendlerkort, som tager højde for dine rejsevaner. Du kan læse om de forskellige pendlerkort her.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.