Tårnby Station

 

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag - fredag06.00-19.00
Lørdag - Søndag06.00-19.00

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper
  • Rulletrapper

Service

Mere om Tårnby Station

Tårnby Station er en station i Kastrup ved Amager, og Tårnby Station ligger således også tæt på Københavns Lufthavn. Når du rejser fra Tårnby Station med regionaltog, ligger alle muligheder åbne for dig, og du kan nemt komme rundt til hele landet, når du kører med os. På Tårnby Station finder du alle de nødvendige faciliteter, der skaber en god start på din rejse:

  • En velassorteret 7-Eleven med åbent fra morgen til aften, hvor du kan købe lidt godt til ganen fra både den søde og den salte afdeling. Udvalget i butikken kan stille både den store og den lille sult, og her er rig mulighed for at få et sundt og lækkert måltid på farten.
  • Rigtig gode adgangsforhold på stationen i form af både trapper, elevator og rulletrapper, så alle kan komme ubesværet rundt på stationen – også med handicap eller med meget bagage på slæb.
  • God beliggenhed tæt ved Tårnby Torv, hvor der er endnu flere indkøbsmuligheder, herunder SuperBrugsen Tårnby Torv og NETTO Tårnby Torv.
  • Hyggelig ventesal med adgang til billetautomat. Her kan du stå i læ, imens du venter på, at dit tog ankommer på perronen, ligesom at du kan sidde ned og slappe af forud for din rejse.

Planlægger du en rejse fra Tårnby Station i nærmeste fremtid, så kan du købe din billet online her. Så er du klar til at tage af sted med det samme, når tasken er pakket. Vi glæder os til at tage dig med på tur!

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

DSB Billetautomat

LUK

Der er en DSB Billetautomat på alle vores stationer.

I Billetautomaten kan du købe:
Enkeltbilletter
Voksen
Barn (0-11 år)
Barn (12 - 15 år inkl.)
Hund (købes som barn (12-15 år))
Ung (gælder ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn, i Nordjylland, samt strækningerne Esbjerg-Varde-Nørre Nebel og Vemb-Lemvig-Thyborøn banen)
Voksen 65+-billet
Cykelbillet
Pladsbillet

Billet og Pladsbillet kan købes 2 måneder i forvejen.

Der skal altid indgå en togstation i din rute, for at vi kan udstede en billet.

Billetterne sælges til DSB og Arriva-stationer samt lokalbaner uden for det takstområde, som stationen ligger i.

Automaten sælger også voksen- og børnebilletter til lokale trafikselskaber ved rejser inden for det pågældende takstområde. Voksen-65+-billetter til lokale trafikselskaber kan købes i takstområder, hvor denne billettype findes.

Sjælland, Lolland, Falster og Møn (inkl. Hovedstadsområdet)
Ud over de nævnte produkter kan du i Billetautomater som står i Hovedstadsområdet (zone 1-99) også købe Enkelt- og Returbilletter til stationer i Skåne (efter Øresundstakstsystemet). Endelig kan du også forny DOT Pensionistkort (inden for zone 1-99).

Ungdomsbillet findes ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn:

  • Har du et gyldigt Ungdomskort, skal du købe en billet til et barn (12-15 år)

Sønderjylland
De Billetautomater der står i Sønderjylland sælges også enkelt- og returbilletter til Nordtyskland via Tønder. Billetten er gyldig til rejse i Arriva, RB, SH, NOB og neg's tog.

Nordjylland
Ungdomsbillet findes ikke i Nordjylland.

Afhentning
Billetter, Pladsbilletter, som du har bestilt i DSB Netbutik eller i DSB Kundecenter, kan afhentes med bookingnummeret og betales i automaten.

Betaling
Køb i Billetautomaten kan betales med alle danske mønter eller med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Eurocard, MasterCard, Maestro og VISA Electron.
Automaten tager kort udstedt i udlandet af typen: VISA, Eurocard og MasterCard.
Betaling med mønter og kort kan ikke kombineres i samme køb. På udvalgte stationer kan der betales med sedler.