Svebølle Station

 

Adgangsforhold

  • Trapper Til/fra spor 2 er der adgang over spor 1, hvorfra der er et par trin

Service

Mere om Svebølle Station

Svebølle er beliggende i Kalundborg Kommune i Nordvestsjælland. Svebølle Station, der er placeret i byen af samme navn, er en del af den jernbane, der går fra Kalundborg til Roskilde. Jernbanen, der også kaldes Nordvestbanen, betjenes dagligt af regionaltog. Her fra Svebølle Station kan du altså stige på et regionaltog, som typisk kører korte og mellemlange strækninger i de enkelte landsdele og regioner. Rejser du derfor lokalt i Nordvestsjælland, så kan du roligt køre med regionaltog – men går din rejse ud over Sjællands grænser, så må du skifte tog. I byer som Roskilde og Høje Taastrup har du rig mulighed for at fange togforbindelser, der går til både Fyn og Jylland.

Søg på din rejse på dsb.dk

Er du i tvivl om, hvordan din rejseplan ser ud, og hvilke muligheder du har fra Svebølle Station? Her på dsb.dk kan du taste dine rejseoplysninger ind, såsom afgangstid og ankomstdestination, og dermed finde den rette rejseplan for dig. Du kan også tjekke hver enkelt køreplan eller sammensætte din egen for på den måde at blive opdateret om relevante og aktuelle ændringer. Du finder køreplanerne her for alle strækninger og togforbindelser i Danmark. Når først du ved, hvordan din rejseplan ser ud, så kan du købe den billet eller det kort, der er mest fordelagtigt for dig.

Find den rette billet

Lige som at der er mange togforbindelser og strækninger i hele Danmark, så tilbyder vi hos DSB også et væld af billet- og kortmuligheder til dig som rejsende og bruger af toget. Vi ønsker at imødekomme ethvert behov, hvorfor vi med sikkerhed kan sige, at der også er en billet til dig og dine rejsevaner. Foruden de standard enkeltbilletter, som du præsenteres for, når du søger på rejsen, så tilbyder vi også kortløsninger. Det er kort, som tager højde for dine behov, hvilket kan være fordelagtigt, hvis du eksempelvis rejser som pendler, pensionist eller unge og studerende

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.