Svanemøllen Station

 

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag - fredag06.00-19.00
Lørdag - Søndag07.00-19.00

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper
  • Rulletrapper

Service

Mere om Svanemøllen Station

Svanemøllen Station er en S-togs-station beliggende på Østerbro i København. Stationen har to perroner og fire perronspor, og herfra betjenes hele fem forskellige S-togs-linjer:

Med andre ord kommer du nemt rundt i hele Københavnsområdet, når du rejser fra Svanemøllen Station, og hverdagen bliver mere fleksibel, fordi du ved, at du altid kan komme afsted med toget med få minutters interval. Hvor går turen hen for dig næste gang? Rejs trygt fra Svanemøllen Station på alle tider af døgnet hele året igennem!

Rejs fra Svanemøllen Station med DSB

Svanemøllen Station er en hyggelig station på Ydre Østerbro, og her finder du flere gode faciliteter, som du kan nyde godt af som rejsende. Du kan blandt andet tage cyklen til stationen og parkere i den praktiske cykelparkering, inden du rejser videre med toget. Der er gode adgangsforhold til Svanemøllen Station via både trapper, rulletrapper og elevator, så alle kan komme ubesværet rundt. På stationen finder du også en 7-Eleven, så du kan købe lidt lækkert med til din togtur, og i det hele taget er Svanemøllen Station en rigtig rar station at rejse fra, når du skal rundt i Hovedstadsområdet. Køb din billet online i dag, og tag afsted fra Svanemøllen Station, når det passer dig!

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.