Struer Station

 

Adgangsforhold

  • Trapper To trappetrin fra Østergade til forhal. Adgang til forhal i niveau fra perronsiden.

Service

  • Billetautomat
  • Handicapservice på stationen Læs mere om Handicapservice
  • Forhal Åben alle dage mellem 04.15 - 01.15
  • Parkering ca. 55 pladser. Belægning: 66% Læs om belægningsprocenten
  • Cykelparkering
  • Aflåst cykelparkering
  • Toiletter/Handicaptoilet Betalingstoilet, mønt 2 kr. Åbningstid som forhal.

Mere om Struer Station

Planlægger du en rejse til eller fra Vestjylland og nærmere bestemt Struer, så er du kommet til det rette sted. Du kan nemt rejse med DSB tog både til og fra Struer Station – læs med og bliv klogere på togforbindelser, billetter og faciliteter på stationen. Struer Station er beliggende i Vestjylland og er endestation på jernbanen, der strækker sig mellem Vejle, Herning og Struer, samt jernbanen der strækker sig mellem Aarhus og Struer. Du kan få et overblik over alle togruterne her på rutekortet.

Rejs til og fra Struer Station

Når du rejser med DSB til eller fra Struer Station, har du mulighed for at rejse med enten Regional- eller InterCityLyn-tog. Skal du eksempelvis til København, er InterCityLyn en oplagt mulighed, da det standser færre gange undervejs end andre tog.

Faciliteter på Struer Station

På Struer Station finder du alt det, du skal bruge, når du rejser med toget. Faciliteterne er til for at gøre din rejse bedst mulig. Når du ankommer til stationen har du rig mulighed for både at parkere bil og cykel – og er du ekstra glad for din cykel, som måske endda skal overnatte, så kan du benytte dig af den aflåste cykelparkering. På selve stationen finder du forhal, billetautomat og bagagebokse, som du kan benytte dig af, hvis du ønsker at opbevare hele eller dele af din bagage. Derudover er der også mulighed for at bestille handicapservice til Struer Station. Denne service er til dig, der har behov for ekstra personlig hjælp, når du rejser med DSB. Det kan være til at komme af eller på toget eller hjælp til ét stykke bagage. Her kan du læse mere om Handicapservice.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL.