Struer Station

 

Ændrede åbningstider i forhallen.

På grund af Corona-virus er forhallen lukket efter kl. 19.oo alle dage.

Adgangsforhold

  • Trapper To trappetrin fra Østergade til forhal. Adgang til forhal i niveau fra perronsiden.

Service

Mere om Struer Station

Planlægger du en rejse til eller fra Vestjylland og nærmere bestemt Struer, så er du kommet til det rette sted. Du kan nemt rejse med DSB tog både til og fra Struer Station – læs med og bliv klogere på togforbindelser, billetter og faciliteter på stationen. Struer Station er beliggende i Vestjylland og er endestation på jernbanen, der strækker sig mellem Vejle, Herning og Struer, samt jernbanen der strækker sig mellem Aarhus og Struer. Du kan få et overblik over alle togruterne her på rutekortet.

Rejs til og fra Struer Station

Når du rejser med DSB til eller fra Struer Station, har du mulighed for at rejse med enten Regional- eller InterCityLyn-tog. Skal du eksempelvis til København, er InterCityLyn en oplagt mulighed, da det standser færre gange undervejs end andre tog.

Faciliteter på Struer Station

På Struer Station finder du alt det, du skal bruge, når du rejser med toget. Faciliteterne er til for at gøre din rejse bedst mulig. Når du ankommer til stationen har du rig mulighed for både at parkere bil og cykel. På selve stationen finder du forhal, billetautomat og bagagebokse, som du kan benytte dig af, hvis du ønsker at opbevare hele eller dele af din bagage. Derudover er der også mulighed for at bestille handicapservice til Struer Station. Denne service er til dig, der har behov for ekstra personlig hjælp, når du rejser med DSB. Det kan være til at komme af eller på toget eller hjælp til ét stykke bagage. Her kan du læse mere om Handicapservice.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

DSB Billetautomat

LUK

Der er en DSB Billetautomat på alle vores stationer.

I Billetautomaten kan du købe:
Enkeltbilletter
Voksen
Barn (0-11 år)
Barn (12 - 15 år inkl.)
Hund (købes som barn (12-15 år))
Ung (gælder ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn, i Nordjylland, samt strækningerne Esbjerg-Varde-Nørre Nebel og Vemb-Lemvig-Thyborøn banen)
Voksen 65+-billet
Cykelbillet
Pladsbillet

Billet og Pladsbillet kan købes 2 måneder i forvejen.

Der skal altid indgå en togstation i din rute, for at vi kan udstede en billet.

Billetterne sælges til DSB og Arriva-stationer samt lokalbaner uden for det takstområde, som stationen ligger i.

Automaten sælger også voksen- og børnebilletter til lokale trafikselskaber ved rejser inden for det pågældende takstområde. Voksen-65+-billetter til lokale trafikselskaber kan købes i takstområder, hvor denne billettype findes.

Sjælland, Lolland, Falster og Møn (inkl. Hovedstadsområdet)
Ud over de nævnte produkter kan du i Billetautomater som står i Hovedstadsområdet (zone 1-99) også købe Enkelt- og Returbilletter til stationer i Skåne (efter Øresundstakstsystemet). Endelig kan du også forny DOT Pensionistkort (inden for zone 1-99).

Ungdomsbillet findes ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn:

  • Har du et gyldigt Ungdomskort, skal du købe en billet til et barn (12-15 år)

Sønderjylland
De Billetautomater der står i Sønderjylland sælges også enkelt- og returbilletter til Nordtyskland via Tønder. Billetten er gyldig til rejse i Arriva, RB, SH, NOB og neg's tog.

Nordjylland
Ungdomsbillet findes ikke i Nordjylland.

Afhentning
Billetter, Pladsbilletter, som du har bestilt i DSB Netbutik eller i DSB Kundecenter, kan afhentes med bookingnummeret og betales i automaten.

Betaling
Køb i Billetautomaten kan betales med alle danske mønter eller med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Eurocard, MasterCard, Maestro og VISA Electron.
Automaten tager kort udstedt i udlandet af typen: VISA, Eurocard og MasterCard.
Betaling med mønter og kort kan ikke kombineres i samme køb. På udvalgte stationer kan der betales med sedler.