Støvring Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper og gangbro mellem de 2 spor

Service

Mere om Støvring Station

Støvring Station er beliggende i Nordjylland syd for Aalborg. Fra Støvring Station kan du stige på togforbindelser dagligt, som køres af InterCity mellem Aalborg og København. Derudover kan du også rejse med et lokaltog, som kører nordpå.

Rejs billig med DSB Orange

Hvis du allerede nu ved, at du om flere uger eller måneder skal på en længere rejse med toget fra Støvring Station, så kan du med fordel undersøge mulighederne for at rejse på en DSB Orange-billet. DSB Orange er et billigere alternativ til almindelige enkeltbilletter. De er for dig, der kan rejse udenfor myldretiden – du får med andre ord rabat for din fleksibilitet. På en DSB Orange-billet kan du tilmed tage to børn på under 12 år med på togrejsen kvit og frit. Billetterne sættes til salg omkring 2 måneder før rejsetidspunkt, hvorfor du vil have flere at vælge mellem, hvis du er ude i rigtig god tid. Læs meget mere om DSB Orange her!

Ung og studerende med DSB

Når du rejser med DSB, behøver det ikke være en ulempe, at bruge meget tid i toget – især hvis du er ung og/eller studerende. Her finder du nemlig billet- og kortløsninger, som tager højde for din situation som pendler. Med andre ord; når du er ung eller studerende, får du rabat på din togrejse, og besparelsen afhænger af, hvor ofte du rejser med toget, og hvor din rejse går hen. Her på dsb.dk kan du læse om fordelene ved at benytte dig af toget, når du pendler til og fra dit uddannelsessted, fritidsaktiviteter eller andet. Læs med her!

Der findes også Rejsekort, som fås med kundetypen ung. Læs mere om Rejsekort Ung her.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.