Stenstrup Station

 

Service

Mere om Stenstrup Station

Stenstrup Station er beliggende på Midtfyn på Svendborgbanen, der strækker sig mellem Odense og Svendborg. Stationen har Stenstrup Syd og Kværndrup som nabostationer. Fra Stenstrup Station kan du stige på et regionaltog, som kører korte og mellemlange strækninger lokalt på Midtfyn og Sydfyn. Går din rejse derimod ud over Fyns grænser, så må du skifte togforbindelse i Odense, hvor du kan rejse videre med både InterCity og InterCityLyn.

Tag toget og rejs med DSB

Du kan til enhver tid søge på din rejse og finde de afgange, der er i spil for dig. Når du taster dine rejseoplysninger ind, såsom start- og slutdestination, præsenteres du for forskellige rejseforslag samt billetter – heriblandt enkelt- og returbilletter. Men er du ude i ekstra god tid, kan du, afhængig af din rute, med god sandsynlighed vælge en af de billigere DSB Orange-billetter. Det kræver blot, at du rejser uden for myldretiden og køber billetten i god tid. Du kan læse mere om DSB Orange-billetterne her. Uanset hvilken billet, du rejser på, så sørger vi for, at rammerne er optimale, så du får en behagelig rejse. Har du en længere togtur foran dig, så vil vi anbefale, at du køber en pladsbillet.

Rejser du med Rejsekort?

Er du ofte med toget, så kan du med fordel overveje et af de mange tilbud om et kort. Den landsdækkende billet, også kaldet Rejsekortet, sørger for, at du får den rabat, du optjener ved at rejse. Rabatten afhænger af, hvor meget du rejser, hvor i landet du rejser, og hvornår på dagen du rejser. Alt du skal gøre er at tjekke ind, når rejsen påbegyndes og ud igen, når din rejse er slut. Derudover kan du vælge mellem forskellige kundetyper, således at du kan finde det kort, der passer bedst til dig. Du kan læse meget mere om Rejsekort og de mange fordele ved det smarte system – læs med her!

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.