Stenstrup Syd Station

 

Service

Mere om Stenstrup Syd Station

Stenstrup Syd Station er beliggende i Svendborg Kommune på Sydfyn. Stationen ligger på Svendborgbanen, som er den jernbane, der strækker sig fra Odense til Svendborg. Stenstrup Syd Station har Svendborg Vest og Stenstrup til nabostationer. Fra stationen kan du stige på et regionaltog, som kører på korte og mellemlange strækninger lokalt på Fyn. Går din rejse derimod vestpå mod Jylland eller østpå mod København, så må du skifte togforbindelse, hvilket du har mulighed for i Odense.

Søg på din rejse på dsb.dk

Er du i tvivl om, hvordan dine rejseplaner ser ud, eller hvilke muligheder du har fra Stenstrup Syd Station? På dsb.dk kan du til enhver tid søge på din rejse og finde du af, hvilke ruter, billetter og priser der er i spil for dig. Du kan i samme ombæring finde og købe din billet her på siden. For at gøre det ekstra nemt for dig, har vi hos DSB samlet netop disse vigtige funktioner på ét sted, som er nemt for dig at tilgå, også når du er på farten. Med DSB app har du alt, hvad ud behøver, lige ved hånden. På DSB app kan du undersøge rejser, afgangstider og billetpriser direkte på din smartphone. Derudover kan du opbevare, købe og forny både billet og kort – og dermed vise din billet til kontrolløren direkte på din telefon.

Fordelen ved at rejse med DSB

Fordelene ved at rejse med toget er ikke til at overse – heriblandt fleksibilitet, arbejdsro og en velfortjent pause i en travl hverdag. Med DSB kan du rejse på tværs af landet eller blot til den næste station, der er op til dig og dine rejseplaner. Det er fordelen ved at tognettet er så stort og omfattende i Danmark – ønsker du et overblik, kan du tage et kig på rutekortet her.
I hverdagen slipper du for at bekymre dig om trafikken, køen på motorvejen og tidsplanen, som kan være svær at holde i myldretiden. I toget er der ro, så du kan nyde morgenkaffen og dagens avis på vej på arbejde. Mange pendlende studerende bruger på samme måde tiden i toget som en mulighed for at forberede sig inden skoledagen. Du skal se toget som en pause, et tidsrum og en god mulighed for at koble fra.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.