Sorø Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Sorø Station

Sorø Station er beliggende på Midtsjælland nærmere bestemt i Sorø Kommune. Stationen er en del af jernbanestrækning, der kører mellem Slagelse og København. Fra Sorø Station har du rig mulighed for at rejse både lokalt på Sjælland og regionalt mellem landsdelene med regionaltog og InterCity.

Find den rette billet

Er du i gang med at planlægge en rejse til eller fra Sorø Station? Der findes et væld af billetmuligheder og kort, når du tager toget og rejser med DSB. Når du søger på din rejse, her på dsb.dk, bliver du præsenteret for de standard enkelt- og returbilletter, der er gældende for din rejse. Alt efter om du skal rejse lokalt på Sjælland eller på tværs af regioner og landsdele, så kan du vælge mellem forskellige løsninger. Hvis du er ude i god tid og ved, at du skal rejse en lang distance og kan rejse uden for myldretiden, så kan du være heldig at kunne købe en af de eftertragtede DSB Orange-billetter. DSB Orange er i princippet samme billet som en standard enkeltbillet – bare billigere. Læs mere om DSB Orange her.

Tjek køreplanen til eller fra Sorø Station

Det er altid en god idé at have styr på rejseplanen, før du skal afsted til eller fra Sorø Station. Du har mulighed for at tjekke op på køreplanen her på dsb.dk og dermed fange, hvis der skulle være ændringer i afgangstider eller sporarbejde. Tjek trafikinformationen her, og få et overblik over togtrafikken! Foruden dsb.dk har du også mulighed for at downloade DSB app, hvori vi har samlet flere af de vigtigste funktioner for dig som rejsende. Ikke nok med at du får relevant og aktuel trafikinformation leveret direkte på din smartphone, så kan du samtidig købe, forny og opbevare billetter og kort direkte i appen. På den måde har du alt, hvad du har brug for lige ved hånden, når du rejser med DSB. Du kan læse meget mere om DSB app her og blive klogere på fordelene!

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.