Skalborg Station

 

Adgangsforhold - mellem perronerne er der gangbro uden trapper

Service

Mere om Skalborg Station

Skalborg Station er placeret centralt i det sydlige Aalborg i Nordjylland. Fra Skalborg Station kan du rejse med InterCity og InterCityLyn, som kører mellem København og Aalborg. Vær opmærksom på, at du i nogle tilfælde må skifte tog i Aarhus, hvis din rejse går videre til København.

Find den rette billet på dsb.dk

DSB tilbyder et væld af både billet- og kortløsninger, når du rejser med toget. Det er ikke helt ligegyldigt, om du rejser som pendler på samme strækning dagligt eller blot stiger på toget i Skalborg et par gange om måneden. Når du søger på din rejse, bliver du automatisk præsenteret for den enkelt- eller returbillet, som er gældende for rejsen. Du kan læse mere om enkelt- og returbilletter her. Hvis du derimod ved, at du er hyppig bruger af toget, så kan du med fordel vælge et af vores pendlerkort, som netop tager højde for dine behov og rejsevaner.

Gode grunde til at rejse med DSB

Vi kunne liste mange gode grunde til, at du skal vælge toget, når du rejser rundt i Danmark. Med toget kan du rejse på tværs af landet eller blot til den næste station, det er op til dig. Foruden en velfortjent pause så får du også et frirum, som du selv kan udnytte, som det passer dig. Du skal sætte dig godt til rette og nyde turen, uanset hvor lang eller kort ruten er. I toget er der ro, så du kan nyde morgenkaffen og dagens avis på vej på arbejde eller lige nå og forberede dig til et møde. Mange pendlende studerende bruger på samme måde tiden i toget som en mulighed for at forberede sig inden skoledagen. Du skal se toget som en pause, et tidsrum og en god mulighed for at koble fra.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.