Rudme Station

 

Service

Mere om Rudme Station

Rudme Station er beliggende på Fyn midt mellem Ringe og Kværndrup Station. Stationen er en del af Svendborgbanen, der er mellem Odense og Svendborg. Fra Rudme Station kan du fange togforbindelser, som køres af Regionaltoget. Går din rejse udenfor Fyns grænser, så må du skifte til et InterCity eller InterCityLyn i Odense, hvorfra du kan rejse mod Jylland eller Sjælland.

Find den rette billet på dsb.dk

Når du tager toget og rejser med DSB, har du et væld af billet- og kortmuligheder at vælge mellem. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, om du rejser som pendler på samme strækning dagligt eller blot stiger på toget et par gange om måneden. Vi har en billet, der passer til dig uanset dine rejsevaner! Når du søger på din rejse, bliver du automatisk præsenteret for den enkelt- eller returbillet, som er gældende for rejsen. Du kan læse mere om enkelt- og returbilletter her. Hvis du derimod ved, at du er hyppig bruger af toget, så kan du med fordel vælge et af vores pendlerkort, som netop tager højde for dine behov og rejsevaner.

Tjek køreplanen fra Rudme Station

Der findes flere måder, hvorpå du kan tjekke køreplanen for din rejse og orientere dig om togtrafikken inden afgang. I trafikinformationen her på hjemmesiden kan du se dagens ændringer, oversigt over sporarbejde og tjekke afgangstavler inden din rejse påbegyndes. Ønsker du derimod at blive opdateret løbende under din rejse med trafikinformation, som er aktuel og relevant for lige præcis din køreplan? I DSB app har vi samlet de vigtigste funktioner på ét sted. Så foruden køb af billetter og kort kan du også få et hurtigt overblik over din rejseplan. Læs meget mere om appen her og bliv klogere på, hvilke fordele der er ved at have DSB lige ved hånden på mobilen.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.