Rødekro Station

 

Ændret åbningstider i forhallen

På grund af Corona-virus holdes forhallen midlertidig lukket.

Adgangsforhold

  • Trapper

Service

Mere om Rødekro Station

Rødekro Station er en jernbane station beliggende i Rødekro by i Aabenraa Kommune. Fra Stationen kan du stige af og på både InterCity, InterCityLyn og regionaltog, som alle kører på denne strækning.

Køb billet på dsb.dk

Hos DSB har vi et udvalg billetter og kort, som imødekommer ethvert behov og rejsevane. Kan du tilslutte dig gruppen af pendlere, unge og studerende eller måske pensionister? Vi tilbyder forskellige kort, der tilgodeser din situation og dine rejsevaner for på den måde at gøre det så nemt og fordelagtigt for dig som muligt, når du rejser. Hvis du blot er ude efter en billet, du kan bruge en enkelt gang, så bliver du automatisk præsenteret for enkelt- og returbilletter, når du søger på din rejse.

DSB app med på farten

Hvad end du rejser i fast dagligdag med toget eller højst stiger på ved Rødekro Station et par gange om måneden, så er DSB app god at have ved hånden. Du kan nemt downloade den til din smartphone, og så har du alt, hvad du behøver fra DSB på ét sted. Med DSB app kan du både købe, forny og opbevare billetter og kort, som du tilmed kan vise direkte i appen til kontrolløren. Derudover bliver du holdt opdateret med aktuel trafikinformation, der har relevans for din rejse. Du kan læse mere om DSB app her og blive klogere på fordelene.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.