Ringsted Station

 

Ændring af åbningstider af forhal.

På grund af Corona-virus lukkes forhallen kl. 19.00 alle dage.

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag - fredag06.00-19.00
Lørdag07.15-19.00
Søndag08.00-19.00

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Ringsted Station

Ringsted Station er en gammel station med en stationsbygning, der stammer helt tilbage fra 1924. Fra Ringsted Station kan du nemt komme rundt med både InterCity og regionaltog til hele landet, og fra midten af 2018 vil du højst sandsynligt kunne køre på den nye højhastighedsbane, der lige nu anlægges mellem Ringsted og København via den nye Køge Nord Station. På den måde bliver det endnu lettere og hurtigere at tage turen fra Ringsted Station og ind til Hovedstadsområdet, hvilket særligt kommer områdets pendlere til gode. Det er dog også en stor fordel for alle os andre, der gerne vil kunne komme lettere ind til København med toget.
Fra Ringsted Station kan du også tage turen til Fyn og Jylland, og når du er på Ringsted Station, kan du nyde godt af de mange faciliteter, som stationen har at tilbyde til dig som rejsende. Læs mere om faciliteterne herunder, og book din billet til toget fra Ringsted Station online her på DSB.dk!

Start din rejse godt på Ringsted Station

Ringsted Station er en behagelig station at rejse fra, uanset om du ofte rejser med toget, eller du er nybegynder og måske på vej på din første togrejse. Stationen har handicapservice og handicapparkering, og der er adgang til perronerne med både trapper og elevator, så alle har mulighed for at bevæge sig frit rundt på stationen. Ankommer du til Ringsted Station med bil eller cykel, er her gode parkeringsmuligheder, og det er en god mulighed for fleksibel transport, at du kan tage bil eller cykel noget af vejen og herefter stige på toget og køre til din endelige slutdestination.
På Ringsted Station finder du også både billetautomat, ventesal, toiletter og en velassorteret 7-Eleven med alt godt til ganen. Her kan du tanke op på både morgenmad, frokost og aftensmad, så du ikke bliver sulten på farten, og du kan vælge imellem både sunde måltider og søde og salte snacks til at tage den lille sult. Spis på stationen, eller tag mad og drikke med dig i toget. Det er helt op til dig!

Køb billetten online, og rejs afsted med DSB

Vil du gerne finde den helt rigtige afgang fra Ringsted Station og til dit valgte bestemmelsessted? Online på DSB.dk kan du se alle vores aktuelle afgange til og fra Ringsted Station, så du kan komme både godt afsted og godt retur, og du kan læse mere om vores forskellige billettyper og finde den type af billet, der passer bedst til dine ønsker. Vil du gerne rejse billigst muligt, eller betyder ro og komfort også meget for dig? Vi har afgange og billettyper til alle behov, så du kan få en god rejse med DSB fra Ringsted Station. Køb din billet online i dag, og få pakket tasken, så du er klar til at tage af sted. Rejser du med DSB, er du sikker på en god tur, uanset hvor rejsen går hen denne gang!

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

DSB Billetautomat

LUK

Der er en DSB Billetautomat på alle vores stationer.

I Billetautomaten kan du købe:
Enkeltbilletter
Voksen
Barn (0-11 år)
Barn (12 - 15 år inkl.)
Hund (købes som barn (12-15 år))
Ung (gælder ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn, i Nordjylland, samt strækningerne Esbjerg-Varde-Nørre Nebel og Vemb-Lemvig-Thyborøn banen)
Voksen 65+-billet
Cykelbillet
Pladsbillet

Billet og Pladsbillet kan købes 2 måneder i forvejen.

Der skal altid indgå en togstation i din rute, for at vi kan udstede en billet.

Billetterne sælges til DSB og Arriva-stationer samt lokalbaner uden for det takstområde, som stationen ligger i.

Automaten sælger også voksen- og børnebilletter til lokale trafikselskaber ved rejser inden for det pågældende takstområde. Voksen-65+-billetter til lokale trafikselskaber kan købes i takstområder, hvor denne billettype findes.

Sjælland, Lolland, Falster og Møn (inkl. Hovedstadsområdet)
Ud over de nævnte produkter kan du i Billetautomater som står i Hovedstadsområdet (zone 1-99) også købe Enkelt- og Returbilletter til stationer i Skåne (efter Øresundstakstsystemet). Endelig kan du også forny DOT Pensionistkort (inden for zone 1-99).

Ungdomsbillet findes ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn:

  • Har du et gyldigt Ungdomskort, skal du købe en billet til et barn (12-15 år)

Sønderjylland
De Billetautomater der står i Sønderjylland sælges også enkelt- og returbilletter til Nordtyskland via Tønder. Billetten er gyldig til rejse i Arriva, RB, SH, NOB og neg's tog.

Nordjylland
Ungdomsbillet findes ikke i Nordjylland.

Afhentning
Billetter, Pladsbilletter, som du har bestilt i DSB Netbutik eller i DSB Kundecenter, kan afhentes med bookingnummeret og betales i automaten.

Betaling
Køb i Billetautomaten kan betales med alle danske mønter eller med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Eurocard, MasterCard, Maestro og VISA Electron.
Automaten tager kort udstedt i udlandet af typen: VISA, Eurocard og MasterCard.
Betaling med mønter og kort kan ikke kombineres i samme køb. På udvalgte stationer kan der betales med sedler.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.