Ringe Station

 

Service

Mere om Ringe Station

Ringe Station er en jernbanestation beliggende på Midtfyn, nærmere bestemt i Faaborg-Midtfyn Kommune. Stationen ligger på Svendborgbanen, som er den jernbane, der strækker sig mellem Odense og Svendborg. Ringe ligger midt mellem nabostationerne Pederstrup og Rudme, som også betjenes af samme regionaltog.

Find din rejse og pris her!

Hvad end du rejser som ung og studerende, pendler til arbejde eller rejser få gange om året, så har vi en billetløsning til dig. Vi tilbyder forskellige løsninger, der tager højde for forskellige forhold og rejsevaner. Mange bruger toget på daglig basis, hvorfor en del af billetmulighederne, tager højde netop for det. Men søger du blot en enkelt billet, så kan du bare søge på din rejse – så bliver du automatisk præsenteret for den billet, der er gældende for rejsen. Er du derimod pendler, som rejser i fast dagligdag på samme strækning, så kan du med fordel rejse på et af de mange pendlerkort, som tager højde for dine rejsevaner. Du kan læse om de forskellige pendlerkort her.

Tjek køreplanen inden afgang

I trafikinformationen kan du få et overblik og den aktuelle togtrafik samt tjekke dagens ændringer og planlagte sporarbejder. Derudover finder du alle køreplanerne og rutekortene her, således at du tjekke op og undersøge, om der skulle være forsinkelser eller lignende. Du får et overblik over togtrafikken her. Hvis du derimod vil opdateres undervejs, når du er på farten, så kan du med fordel hente DSB app ned på din smartphone. I DSB app har vi samlet flere af de vigtigste funktioner på ét sted således, at du har alt det, du skal bruge, når du rejser med DSB. Vil du vide mere om de mange fordele ved DSB app? Læs med her og bliv klogere.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.