Ordrup Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Ordrup Station

Ordrup S-togsstation ligger på Klampenborgbanen, der strækker sig fra København til Klampenborg. Banen er den korteste af de 6 S-togslinjer, som udgør Københavns S-togsnet. Ordrup S-togsstation betjenes af den linje, der i Linjekortet har fået tilnavnet linje C. Stationen er beliggende i Charlottenlund med Klampenborg og Charlottenlund Station som naboer. 

Fra København til Klampenborg

Det Københavnske S-togsnet består af 6 S-togslinjer, der, med udgangspunkt i Københavns Hovedbanegård og Nørreport Station, sørger for at forbinde den indre by med de ydre bydele. Foruden Klampenborg kan du rejse med S-toget til Hillerød, Frederikssund, Farum, Høje Taastrup og Køge. Derudover går der en 7. linje, som kører på tværs af de andre baner mellem Hellerup og Ny Ellebjerg. Nettet er omfattende men ikke desto mindre ganske simpelt at finde rundt i. På Linjekortet kan du få et overblik over alle linjerne og se, hvor de krydser hinanden og stationerne.

DSB app: Alt på ét sted

For at gøre det nemmere for alle rejsende, så har vi samlet flere vigtige funktioner på ét sted. I appen har du det mest nødvendige lige ved hånden samtidig med, at du her kan opbevare dine billetter og kort samt vise dem direkte på skærmen til kontrolløren. DSB app gør det ud for fremtidens billetautomat, hvilket betyder, at du til enhver tid kan købe og forny dit kort – også når du rejser med S-toget. Når du har DSB app på din smartphone, har du med andre ord altid adgang til en billetautomat, hvilket kan være rart, når man er på farten. Betalingen via appen sker ligeledes nemt, hurtigt og sikkert, eftersom at du automatisk betaler med MobilePay, når du køber en billet gennem DSB app. Læs mere om DSB app og alle dens fordele her.

S-tog: kort og godt

  • S-togsnettet består af 7 linjer - linje A, B, Bx, C, E, F og H. Sammen danner de det net, der forbinder Københavns indre by med resten af hovedstadsområdet.
  • 6 S-togslinjer passerer København H og danner hver især en forbindelse til hhv. Hillerød, Klampenborg, Farum, Frederikssund, Høje Taastrup og Køge.
  • Hovedstadsområdet er inddelt i et fælles pris- og zonesystem. Sørg derfor for, at din billet eller kort er gyldigt i de zoner og på det tidspunkt, du skal rejse.
  • Køb en gyldig billet eller brug dit kort, og skift frit mellem metro, bus, regionaltog og S-tog, når du rejser. Husk at du som betalende voksen altid kan tage op til to børn under 12 år gratis med på rejsen samt når et barn rejser alene eller er mellem 12-15 år skal det have en børnebillet. Et barn som rejser på børnebillet, må tage et andet barn under 12 år gratis med på rejsen.
  • Tjek trafikinformationen her på siden eller på DSB app før afrejse, og få et overblik over togtrafikken. Bliv opdateret undervejs på appen.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.  

DSB Billetautomat

LUK

Der er en DSB Billetautomat på alle vores stationer.

I Billetautomaten kan du købe:
Enkeltbilletter
Voksen
Barn (0-11 år)
Barn (12 - 15 år inkl.)
Hund (købes som barn (12-15 år))
Ung (gælder ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn, i Nordjylland, samt strækningerne Esbjerg-Varde-Nørre Nebel og Vemb-Lemvig-Thyborøn banen)
Voksen 65+-billet
Cykelbillet
Pladsbillet

Billet og Pladsbillet kan købes 2 måneder i forvejen.

Der skal altid indgå en togstation i din rute, for at vi kan udstede en billet.

Billetterne sælges til DSB og Arriva-stationer samt lokalbaner uden for det takstområde, som stationen ligger i.

Automaten sælger også voksen- og børnebilletter til lokale trafikselskaber ved rejser inden for det pågældende takstområde. Voksen-65+-billetter til lokale trafikselskaber kan købes i takstområder, hvor denne billettype findes.

Sjælland, Lolland, Falster og Møn (inkl. Hovedstadsområdet)
Ud over de nævnte produkter kan du i Billetautomater som står i Hovedstadsområdet (zone 1-99) også købe Enkelt- og Returbilletter til stationer i Skåne (efter Øresundstakstsystemet). Endelig kan du også forny DOT Pensionistkort (inden for zone 1-99).

Ungdomsbillet findes ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn:

  • Har du et gyldigt Ungdomskort, skal du købe en billet til et barn (12-15 år)

Sønderjylland
De Billetautomater der står i Sønderjylland sælges også enkelt- og returbilletter til Nordtyskland via Tønder. Billetten er gyldig til rejse i Arriva, RB, SH, NOB og neg's tog.

Nordjylland
Ungdomsbillet findes ikke i Nordjylland.

Afhentning
Billetter, Pladsbilletter, som du har bestilt i DSB Netbutik eller i DSB Kundecenter, kan afhentes med bookingnummeret og betales i automaten.

Betaling
Køb i Billetautomaten kan betales med alle danske mønter eller med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Eurocard, MasterCard, Maestro og VISA Electron.
Automaten tager kort udstedt i udlandet af typen: VISA, Eurocard og MasterCard.
Betaling med mønter og kort kan ikke kombineres i samme køb. På udvalgte stationer kan der betales med sedler.