Odense Sygehus Station

 

Service

Mere om Odense Sygehus Station

Odense Sygehus Station er beliggende i Odense syd for centrum og umiddelbart over for Universitetshospitalet, hvortil der er en gangbro fra stationen. Derudover er Odense Zoo og Odense Dyreskueplads også knyttet til stationen via gangstier. Stationen ligger på Svendborgbanen, som strækker sig mellem Odense og Svendborg. Herfra kan du rejse med Regionaltoget, som typisk kører korte og mellemlange ruter lokalt i landsdelen. Derfor kan du nemt og hurtigt rejse med Regionaltoget, når du skal rejse rundt lokalt på Fyn. Går din rejse derimod til Sjælland eller Jylland, må du skifte til en anden togforbindelse på Odense Station, hvorfra både InterCity og InterCityLyn går.

Rejs til eller fra Odense Sygehus St.

På dsb.dk kan du til enhver tid søge på din rejse og finde du af, hvilke ruter, billetter og priser der i spil for dig. Du kan i samme ombæring finde og købe din billet her på siden på forhånd inden rejsens start. For at gøre det ekstra nemt for dig, har vi hos DSB samlet netop disse vigtige funktioner på ét sted, som er nemt for dig at tilgå, også når du er på farten. Med DSB app har du alt, hvad ud behøver, lige ved hånden. På appen kan du undersøge rejser, afgangstider og billetpriser direkte på din smartphone. Derudover kan du opbevare, købe og forny både billet og kort. Vis dit kort eller billet direkte i appen, når du rejser med DSB.

Rejser du som pendler?

Kan du tilslutte dig den store gruppe af pendlere, der rejser til eller fra Odense Sygehus Station? Her på dsb.dk kan du læse om hver enkelt billet, kort og mulighed, når du rejser som pendler. Pendler du til og fra dit studie eller som ung, er der også fordele at hente. Du får på samme måde rabat, når du er ung og eller studerende og rejser meget på samme strækning. Læs meget mere om mulighederne som ung og studerende her.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.