Ny Ellebjerg Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Ny Ellebjerg Station

Ny Ellebjerg Station er en station beliggende i Valby i København. Stationen er den sydlige endestation for S-togene på den krydsende bane, ligesom at stationen også betjener S-tog på Køge Bugt-banen. Konkret passerer tre S-togslinjer igennem Ny Ellebjerg Station:

Du har således rig mulighed for at komme vidt omkring i Københavnsområdet, når du tager toget fra Ny Ellebjerg Station. Hvor ønsker du at køre hen med toget næste gang? Det er helt op til dig, hvor din næste tur skal ende, og du kan lade dig inspirere ved at søge vores forskellige afgange frem lige her. Via linket kan du også købe billetter til din foretrukne afgang, så du er klar til at tage af sted med det samme.

Rejs fra Ny Ellebjerg Station med DSB

Hos DSB har vi mange års erfaring med at køre dig godt rundt til stationer over hele landet, og vi er særligt stolte af S-togsnettet i København. Vores forskellige S-togslinjer kører med få minutters interval, så du altid kan køre med toget, præcist hvorhen du vil, på alle tider af døgnet. Bestil din togbillet online i dag, så du kan begynde at glæde dig til din rejse – vi ser frem til at have dig med på farten fra Ny Ellebjerg Station.

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.