Nørre Aaby Station

 

Service

Mere om Nørre Aaby Station

Planlægger du en rejse til eller fra Nørre Aaby Station nær Middelfart? Her på siden finder du den information, du skal bruge til at få rejseplanen helt på plads. Fra Nørre Aaby Station kan du stige på Regionaltoget, som kører på strækningen mellem Fredericia og Odense. Med DSB Regionaltog kan du rejse lokalt på Fyn, og går turen over en af broerne, så kan du skifte togforbindelse i Odense eller Middelfart Station.

Find den rette billet

Her på dsb.dk finder du et væld af billetter og kort, eftersom at der ikke er to rejsende, der er ens. Hvis du eksempelvis rejser fast på den samme strækning til hverdag, så betegner vi dig som pendler. Det, uanset om du pendler med toget til studiet, til og fra arbejde, fritidsaktiviteter eller andet. Når du rejser med DSB, behøver det ikke være en ulempe, at du rejser meget. Det betyder nemlig, at du kan få gavn af et af vores mange pendler- og periodekort, der tager højde for dine rejsevaner og behov. Du kan læse meget mere om mulighederne ved at være pendler her. På samme måde er der naturligvis også fordele at hente, hvis du rejser som ung eller studerende. Det kan du læse mere om her – ung eller studerende.

DSB App med på farten

Hvad end du rejser i fast dagligdag med toget eller højst stiger på ved Nørre Aaby Station et par gange om måneden, så er DSB app god at have ved hånden. Du kan nemt downloade den til din smartphone, og så har du alt, hvad du behøver, fra DSB på ét sted. Med DSB app kan du både købe, forny og opbevare billetter og kort, som du tilmed kan vise direkte i appen til kontrolløren. Derudover bliver du holdt opdateret med aktuel trafikinformation, der har relevans for din rejse. Du kan læse mere om DSB app her og blive klogere på fordelene.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.