Nordhavn Station

 

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag - fredag06.00-19.00
Lørdag - Søndag07.00-19.00

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Nordhavn Station

Nordhavn Station er en S-togsstation, der ligger på Østerbro i København. Herfra kan du tage hele fem forskellige S-togslinjer, og Nordhavn Station er derfor typisk et godt valg af station, uanset hvor din tur med S-toget går hen. Stationen servicerer linjerne A, B, Bx, C og E. 
Hvis du ikke er vant til at komme på Nordhavn Station, kender du måske alligevel stationen af navn fra bandet Magtens Korridorers store hit af samme navn. Nordhavn Station ligger netop ved havnen på Østbanegade, og fra stationen afgår også dagligt flere busser, der kører igennem det meste af København. Herunder kan du læse mere om de forskellige faciliteter, som Nordhavn Station har at tilbyde til dig som rejsende med toget.

Flere gode faciliteter på Nordhavn Station

Nordhavn Station er gennemgribende moderniseret i 2006, og stationen fremstår derfor i pæn stand. Stationen har en 7-Eleven, hvor du kan købe kioskvarer og billetter, og herudover har stationen både billetautomat, cykelparkering og elevator til rådighed for de mange togrejsende, der dagligt passerer igennem stationen. Det gælder både pendlere, turister og lejlighedsrejsende på farten. Nordhavn Station bliver, med al sandsynlighed, en del af den nye metroring, der åbner i sommeren 2019. Herved bliver det endnu lettere at komme nemt, hurtigt og sikkert rundt i København fra Nordhavn Station.

Køb billet online, og tag toget fra Nordhavn Station med DSB

Hos DSB er vi eksperter i at køre på både korte og længere strækninger over hele landet, og vi er særligt stolte af S-togsnettet, der hver dag bringer mange hundredetusinde passagerer rundt i hele Hovedstadsområdet. Uanset om du rejser ofte med toget, eller du kun tager toget ved særlige lejligheder, lover vi dig, at vi kan bringe dig godt fra A til B med toget fra Nordhavn Station. Tiden i toget kan du bruge præcist, som du har lyst til, og du kan eksempelvis slappe af med en god bog eller musik i ørerne, eller du kan få indhentet arbejde eller lektier, imens du er på farten. Hvordan vil du bruge tiden i toget? Det er helt op til dig at beslutte!
Planlægger du en rejse til eller fra Nordhavn Station, så er det først og fremmest vigtigt, at du husker at købe billet til din rejse. Du kan finde alle vores forskellige afgangstider og billettyper online på DSB.dk, hvor du nemt kan klikke din billet hjem med det samme, så du hurtigt kan blive klar til at tage af sted. Når billetten er i hus, er der blot tilbage at pakke tasken og tage af sted til Nordhavn Station, hvor dit tog venter på dig på din valgte afgang. Stig på toget, find en plads, og nyd turen, imens vi tager os af resten. Rejs med DSB – så er du altid sikret en god rejse fra Nordhavn Station!

DSB Billetautomat

LUK

Der er en DSB Billetautomat på alle vores stationer.

I Billetautomaten kan du købe:
Enkeltbilletter
Voksen
Barn (0-11 år)
Barn (12 - 15 år inkl.)
Hund (købes som barn (12-15 år))
Ung (gælder ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn, i Nordjylland, samt strækningerne Esbjerg-Varde-Nørre Nebel og Vemb-Lemvig-Thyborøn banen)
Voksen 65+-billet
Cykelbillet
Pladsbillet

Billet og Pladsbillet kan købes 2 måneder i forvejen.

Der skal altid indgå en togstation i din rute, for at vi kan udstede en billet.

Billetterne sælges til DSB og Arriva-stationer samt lokalbaner uden for det takstområde, som stationen ligger i.

Automaten sælger også voksen- og børnebilletter til lokale trafikselskaber ved rejser inden for det pågældende takstområde. Voksen-65+-billetter til lokale trafikselskaber kan købes i takstområder, hvor denne billettype findes.

Sjælland, Lolland, Falster og Møn (inkl. Hovedstadsområdet)
Ud over de nævnte produkter kan du i Billetautomater som står i Hovedstadsområdet (zone 1-99) også købe Enkelt- og Returbilletter til stationer i Skåne (efter Øresundstakstsystemet). Endelig kan du også forny DOT Pensionistkort (inden for zone 1-99).

Ungdomsbillet findes ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn:

  • Har du et gyldigt Ungdomskort, skal du købe en billet til et barn (12-15 år)

Sønderjylland
De Billetautomater der står i Sønderjylland sælges også enkelt- og returbilletter til Nordtyskland via Tønder. Billetten er gyldig til rejse i Arriva, RB, SH, NOB og neg's tog.

Nordjylland
Ungdomsbillet findes ikke i Nordjylland.

Afhentning
Billetter, Pladsbilletter, som du har bestilt i DSB Netbutik eller i DSB Kundecenter, kan afhentes med bookingnummeret og betales i automaten.

Betaling
Køb i Billetautomaten kan betales med alle danske mønter eller med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Eurocard, MasterCard, Maestro og VISA Electron.
Automaten tager kort udstedt i udlandet af typen: VISA, Eurocard og MasterCard.
Betaling med mønter og kort kan ikke kombineres i samme køb. På udvalgte stationer kan der betales med sedler.