Næstved Nord

 

Service

Mere om Næstved Nord Station

Næstved Nord Station ligger lige nord for Næstved. Denne station er derfor beliggende i Næstved Kommune og på Lille Sydbanen, der strækker sig fra Roskilde til Næstved. Fra Næstved Nord Station kan du stige på Regionaltoget, som dagligt kører gennem og standser her. Så går din rejse til en by på den anden side af broerne, så kan du skifte til InterCity i Ringsted. Skal du derimod rejse ind mod København, så kan du gøre brug af regionaltog.

Find din billet her

Du kan til enhver tid søge på din rejse og finde de afgange, billetter og priser, der er i spil for dig. Når du taster dine rejseoplysninger ind, såsom start- og slutdestination, præsenteres du for forskellige rejseforslag samt billetter, der kan bruges i denne sammenhæng. Her kan du købe almindelige enkelt- og returbilletter til din rejse. Men er du ude i ekstra god tid, kan du være heldig at få fingrene i en af de eftertragtede DSB Orange-billetter. Det kræver blot, at du rejser uden for myldretiden og køber billetten i god tid. I princippet er DSB Orange-billetter samme billetype som standardbilletterne – bare billigere. Du kan læse mere om DSB Orange-billetterne her.

Rejser du med Rejsekort?

Rejsekortet er en populær billet, som kan bruges i hele landet. Ikke nok med at den er yderst brugervenlig med sit smarte tjek-ind- og tjek-ud-system, så klarer kortet samtidig alle prisudregningerne for dig. På den måde slipper du for at skulle tænke på gyldige tidsrum, zoner, billetpriser, rabatter osv. Rejsekortet udregner automatisk din pris og tager højde for dine rabatter, når du rejser med både tog, bus og metro. Rabatterne afhænger af, hvor du rejser, hvor meget du rejser, og hvornår du rejser på dagen. Vil du vide mere om det smarte kort og blive klogere på dets mange fordele? Læs mere her!

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.