Lunderskov Station

 

Service

Mere om Lunderskov Station

Lunderskov Station er et sandt knudepunkt i den danske togtrafik – i hvert fald når det gælder togforbindelser i Jylland mellem Esbjerg og Fredericia. Lunderskov Station er beliggende i Kolding Kommune. Herfra kan du stige på ikke mindre en 3 togforbindelser, som er regionaltog, InterCity og InterCityLyn. Regionaltoget kører typisk korte og mellemlange lokale ruter inden for landsdelene og stopper gerne på alle stationer undervejs. InterCity og InterCityLyn kører modsat på de mellemlange og lange strækninger og dermed på tværs af landsdelene. Derfor er det typisk et InterCity eller InterCityLyn, du skal med, hvis du skal rejse til eksempelvis til København.

Rejser du med Rejsekort?

Rejsekortet er et usandsynligt smart og overskueligt system for dig som bruger af toget. Det, uanset om du pendler i fast dagligdag på samme rute eller få gange om måneden. Ideen med Rejsekortet er netop, at du kan bruge det i hele landet og få gode rabatter, der passer til dine rejsevaner. Med din landsdækkende billet kan du stige på både busser, metro og toget, når du rejser. Alt du skal gøre er at tjekke ind, når din rejse påbegyndes, og ud igen, når din rejse er slut. Kortet udregner selv prisen, blandt andet ved at lagre dit rejsemønster, og trækker selv pengene på kortet. Rabatten afhænger af, hvor du rejser, hvor meget du rejser og hvornår på dagen du rejser. Du kan læse mere om fordelene ved Rejsekortet her.

Tjek køreplanen fra Lunderskov Station

Det er altid rart at føle sig opdateret, når man står overfor en togrejse – uanset om den er lang eller kort. Der findes flere måder, hvorpå du kan tjekke køreplanen for din rejse og orientere dig om togtrafikken inden afgang. I trafikinformationen her på hjemmesiden kan du se dagens ændringer, oversigt over sporarbejde og tjekke afgangstavler, inden din rejse påbegyndes. Ønsker du derimod at blive opdateret løbende under din rejse med trafikinformation, som er aktuel og relevant for lige præcis din køreplan? I DSB app har vi samlet de vigtigste funktion på ét sted. Så foruden køb af billetter og kort kan du også få et hurtigt overblik over din rejseplan. Læs meget mere om appen her og bliv klogere på, hvilke fordele der er ved at have DSB lige ved hånden på mobilen.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.