Langgade Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Langgade Station

Langgade S-togsstation er beliggende på Frederikssundbanen og er derfor en del af det københavnske S-togsnet. Langgade S-togsstation befinder sig i Valby og ligger på Valby Langgade, hvorfra navnet kommer. På linjekortet er hver enkelt S-togslinje illustreret med farve og bogstav, hvilket gør nettet af baner og linjer nemmere at gennemskue og orientere sig i. Langgade S-togsstation og Frederikssundbanen har på kortet og i køreplanerne tilnavnet Linje C. Tag et kig på linjekortet her!

Rejs til og fra Langgade Station

Fra Langgade S-togsstation kan du rejse ind mod København eller ud mod Frederikssund. Er din slutdestination på en anden linje, skifter du blot tog der, hvor linjerne krydser hinanden ved stationerne – her kan linjekortet være et godt værktøj til at få et overblik. S-togsnettet er bygget op således, at der er mulige forbindelser i alle retninger med udgangspunkt i Københavns indre by. Fra Hovedbanegården eller Nørreport Station, kan du rejse mod Klampenborg, Hillerød, Farum, Frederikssund, Høje Taastrup og Køge. Du kan med andre ord rejse fra indre by til yderområderne eller på tværs af hele Hovedstadsområdet med S-toget. 

Billet til S-toget

Rejser du i København og omegn, skal du være opmærksom på, at hele området er inddelt i et fælles pris- og zonesystem. Dette betyder, at din billet skal være gyldig i de zoner, du rejser igennem og i den tid, du rejser. Zonerne er skiltet ved hver enkelt station. Foruden S-togsnettet kan du også rejse frit mellem metro, busser og regionaltog på samme billet eller kort, hvilket er med til at gøre rejseoplevelsen nem, bekvem og langt mere overskuelig for dig.

DSB tilbyder et hav af billetløsninger og kort – så der skulle gerne være noget for enhver rejsende. Tag et kig på udbuddet, læs om hver enkelt billet og kort her på siden og vælg den løsning, der er bedst til dig og dit rejsebehov. Du finder alle billetter og services her!

S-tog: kort og godt

  • S-togsnettet består af 7 linjer - linje A, B, Bx, C, E, F og H. Sammen danner de det net, der forbinder Københavns indre by med resten af hovedstadsområdet.
  • 6 S-togslinjer passerer København H og danner hver især en forbindelse til hhv. Hillerød, Klampenborg, Farum, Frederikssund, Høje Taastrup og Køge.
  • Hovedstadsområdet er inddelt i et fælles pris- og zonesystem. Sørg derfor for, at din billet eller kort er gyldigt i de zoner og på det tidspunkt, du skal rejse.
  • Køb en gyldig billet eller brug dit kort, og skift frit mellem metro, bus, regionaltog og S-tog, når du rejser. Husk at du som betalende voksen altid kan tage op til to børn under 12 år gratis med på rejsen samt når et barn rejser alene eller er mellem 12-15 år skal det have en børnebillet. Et barn som rejser på børnebillet, må tage et andet barn under 12 år gratis med på rejsen.
  • Tjek trafikinformationen her på siden eller på DSB app før afrejse, og få et overblik over togtrafikken. Bliv opdateret undervejs på appen.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.