Kvissel Station

 

Adgangsforhold

  • Trapper Til/fra spor 2 er der adgang over spor 1, hvorfra der er et par trin

Service

Mere om Kvissel Station

Kvissel Station er beliggende i Nordjylland, nærmere bestemt i Frederikshavn Kommune. Stationen er beliggende i en lille stationsby af samme navn, hvorfra du kan stige af og på det lokale regionaltog som betjenes af Nordjyske Jernbaner. Fra Kvissel Station kan du køre med DSB tog til Aalborg og Skørping i syd og Skagen i nord. Hvis du er i tvivl om, hvordan togruterne rent visuelt ser ud, så kan du tage et kig på Rutekortet her, der viser alle togruter i Danmark.

Tjek din køreplan inden afgang

Det kan være rart at tjekke op på køreplanen inden den planlagte afgang, så man er helt sikker på, hvornår toget går og ankommer på slutdestinationen. Der er flere måder, hvorpå du kan opdatere dig selv om togtrafikken. På DSB.dk kan du i Trafikinformationen finde informationen, du søger. Her kan du først og fremmest se køreplanen og endda sammensætte din helt egen køreplan. Derudover finder du relevant information om dagens ændringer – eksempelvis i form af pludselige hændelser eller planlagt sporarbejde. Du finder også et oversigtskort over sporarbejder i hele landet. Med appen Landets Puls kan du følge dit tog og se, hvad status er i forhold til næste stop og forventet ankomst til eksempelvis Kvissel Station. Læs mere om Landets Puls app her.

Rejs med DSB app ved hånden

Hos DSB har vi gjort flere tiltag for at gøre det nemmere for dig, når du er på farten. DSB app er et af eksemplerne herpå! Med DSB app har du alt, hvad du skal bruge på din rejse, lige ved hånden, når du skal bruge det. Du kan købe og opbevare billetter samt forny dit kort, hvis du eksempelvis rejser på et pendler- eller ungdomskort. Derudover bliver du holdt opdateret med aktuelle og relevante informationer, der vedrører din rejse. Du kan desuden tjekke din rejseplan eller køreplanen for det tog, du gerne vil nå, direkte fra din smartphone. På den måde kan du nemt tage en beslutning om at tage toget, der går om 15 minutter fra Kvissel Station, fordi du kan tjekke afgangen, imens du er på farten. Læs mere om DSB app her.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.