Korsør Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Korsør Station

Korsør Station er den eneste station i Korsør, og det er derfor også her, du skal stå enten på eller af, hvis du vil rejse til eller fra Korsør med toget. Korsør er en dejlig by i det vestsjællandske landskab, og herfra kan du let komme rundt til det meste af Danmark med InterCity, når du kører med DSB. Her på siden kan du læse mere om de forskellige faciliteter, som du som rejsende med toget kan nyde godt af på Korsør Station. Vi glæder os til at tage dig med på en behagelig rejse med toget, uanset hvor din tur går hen!
En rejse med DSB er både nem og bekvem, og vi er eksperter i at bringe dig godt fra A til B på tværs af hele landet. Skal du til Korsør Station, eller skal du måske i virkeligheden fra Korsør Station og til en anden by i Danmark? Det går let, når du kører med DSB!

Vi garanterer dig en behagelig rejse til og fra Korsør Station

Hos DSB vil vi gå langt for at kunne sikre dig en tryg og god rejse, hvor du kan bruge rejsetiden, som du har lyst til. Slap af i toget, eller brug tiden på at indhente arbejde eller lektier, imens du er på farten. I toget er tiden helt din egen, og det er oplagt at udnytte tiden til at få tanket op på ny energi eller til at få ordnet nogle af de ting, du ellers alligevel skal ordne, når du når frem til din slutdestination.
På Korsør Station kan du nyde godt af de mange fine faciliteter, som stationen har at byde på. Her er både billetautomat, en hyggelig ventesal og masser af parkeringsmuligheder til både bil og cykel. Så kan du let køre hele vejen til stationen og tage toget videre herfra. Der er adgang til Korsør Station med trapper eller elevator, så alle kan bevæge sig frit rundt på både station og perroner.

Rejs til eller fra Korsør Station med DSB i dag

Planlægger du en rejse med toget til eller fra Korsør, kommer du næppe udenom Korsør Station. Du kan købe din billet i billetautomaterne på stationen, eller du kan sidde i ro og mag derhjemme og finde den perfekte afgang til dine behov online her på dsb.dk. Vi har mange forskellige afgange til og fra Korsør Station på alle tider af dagen, og du kan vælge imellem flere forskellige billettyper. Vil du rejse billigst muligt eller måske rejse med lidt ekstra luksus og ro på DSB 1'? Det er helt op til dig. Find din afgang til eller fra Korsør Station her på DSB.dk i dag, pak din taske, og tag afsted. Det er altid en dejlig oplevelse at rejse med toget fra ét sted til et andet, og du kan bruge tiden i toget præcist, som du har lyst til eller behov for den givne dag. Her er plads til alle!

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.