Kolding Station

 

Ændring af åbningstider i forhal

På grund af Corona-Virus lukkes forhallen kl. 19.00 alle dage.

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag - fredag06.00-19.00
Lørdag - Søndag07.00-19.00

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Parkering

Hvis du skal parkere på Kolding station i længere tid, skal du have en DSB Bilparkeringsbillet.
DSB Bilparkeringsbillet kan anskaffes i DSB Billetautomat, DSB 7-Eleven og pr. sms.
Læs mere her om hvordan du gør.

Mere om Kolding Station

Centralt i Kolding finder du Kolding Station, hvorfra der dagligt afgår flere tog rundt i hele landet. Her kører både InterCity, InterCityLyn og regionaltog, og uanset om du skal til Jylland, Fyn eller Sjælland, kan du tage toget herfra. Planlægger du en rejse fra Kolding Station, kan det måske være rart at vide, hvilke faciliteter, du kan finde på stationen, og det kan du heldigvis læse nærmere om nedenfor her på siden, så du kan føle dig godt forberedt til din rejse fra Kolding Station.

Rejs fra Kolding Station med DSB

Kolding Station er en hyggelig station, hvor du hurtigt vil komme til at føle dig godt tilpas, imens du venter på dit tog. Der er nem adgang til stationen med både trapper og elevator, så alle kan bevæge sig ubesværet rundt, og du kan bruge ventetiden i den fine forhal, der er åben alle dage fra 05.00 – 23.15. På stationen finder du toiletter, snackautomat og billetautomat, ligesom at der ligger en velassorteret 7-Eleven, hvor du kan købe lidt godt til ganen, inden du skal videre på farten. 7-Eleven på Kolding Station har både mad og drikkevarer inden for både den søde og den salte genre, så her skulle være rig mulighed for at få tilfredsstillet smagsløgene og appetitten.
Ankommer du til Kolding Station med bil eller cykel, er der gode parkeringsmuligheder til begge dele ved stationen, hvilket giver dig en høj grad af fleksibilitet, hvis du dagligt pendler til og fra Kolding Station. Drop bil og cykel, og tag toget det meste af vejen. Her er tiden helt din egen, og du kan bruge den, som du har lyst til eller behov for den pågældende dag. Fordriv eksempelvis transporttiden med god musik i ørerne, en spændende bog, en tiltrængt lur, eller brug tiden på at få indhentet arbejde og lektier, så det ikke skal klares senere på dagen. Mulighederne er mange, og med DSB kan du slappe helt af, imens du er på farten.

Køb din billet online, og tag afsted, når det passer dig

Fra Kolding Station kan du hurtigt komme rundt til det meste af landet, og planlægger du en tur til eller fra Kolding Station, er det vigtigt, at du først og fremmest får købt billet til toget. Det kan klares i billetautomaten på stationen, men du kan også vælge at booke din billet hjemmefra i ro og mag, inden du tager afsted. Når billetten er i hus, er du klar til at rejse, og vi lover dig, at vi altid gør alt, hvad vi kan for, at du får en fantastisk rejse. Det gælder uanset, hvor turen går hen, og uanset hvem, du rejser sammen med. Rejs alene, eller tag venner og familie med på togtur. Du er fremme, før du får set dig om, efter en hyggelig rejse med DSB fra Kolding Station!

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

DSB Billetautomat

LUK

Der er en DSB Billetautomat på alle vores stationer.

I Billetautomaten kan du købe:
Enkeltbilletter
Voksen
Barn (0-11 år)
Barn (12 - 15 år inkl.)
Hund (købes som barn (12-15 år))
Ung (gælder ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn, i Nordjylland, samt strækningerne Esbjerg-Varde-Nørre Nebel og Vemb-Lemvig-Thyborøn banen)
Voksen 65+-billet
Cykelbillet
Pladsbillet

Billet og Pladsbillet kan købes 2 måneder i forvejen.

Der skal altid indgå en togstation i din rute, for at vi kan udstede en billet.

Billetterne sælges til DSB og Arriva-stationer samt lokalbaner uden for det takstområde, som stationen ligger i.

Automaten sælger også voksen- og børnebilletter til lokale trafikselskaber ved rejser inden for det pågældende takstområde. Voksen-65+-billetter til lokale trafikselskaber kan købes i takstområder, hvor denne billettype findes.

Sjælland, Lolland, Falster og Møn (inkl. Hovedstadsområdet)
Ud over de nævnte produkter kan du i Billetautomater som står i Hovedstadsområdet (zone 1-99) også købe Enkelt- og Returbilletter til stationer i Skåne (efter Øresundstakstsystemet). Endelig kan du også forny DOT Pensionistkort (inden for zone 1-99).

Ungdomsbillet findes ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn:

  • Har du et gyldigt Ungdomskort, skal du købe en billet til et barn (12-15 år)

Sønderjylland
De Billetautomater der står i Sønderjylland sælges også enkelt- og returbilletter til Nordtyskland via Tønder. Billetten er gyldig til rejse i Arriva, RB, SH, NOB og neg's tog.

Nordjylland
Ungdomsbillet findes ikke i Nordjylland.

Afhentning
Billetter, Pladsbilletter, som du har bestilt i DSB Netbutik eller i DSB Kundecenter, kan afhentes med bookingnummeret og betales i automaten.

Betaling
Køb i Billetautomaten kan betales med alle danske mønter eller med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Eurocard, MasterCard, Maestro og VISA Electron.
Automaten tager kort udstedt i udlandet af typen: VISA, Eurocard og MasterCard.
Betaling med mønter og kort kan ikke kombineres i samme køb. På udvalgte stationer kan der betales med sedler.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.