Køge Station

 

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag - torsdag05.00-23.00
FredagDøgnåbent
LørdagDøgnåbent
Søndag00.00-23.00

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

  • DSB 7-eleven
  • Billetautomat
  • Handicapservice på stationen Læs mere om Handicapservice
  • Afhentning af udlandsbillet
  • Toiletter/Handicaptoilet Der betales med kort. Prisen er 5,00kr. Åbningstid er kl. 6-22.
  • Ventesal/forhal
  • Parkering 767 pladser. Belægning: 75% Læs om belægningsprocenten
  • Cykelparkering

Mere om Køge Station

Køge Station ligger smukt ud til Køge Bugt, og du kan derfor ofte nyde udsigten til vandet fra togets vinduer, når du kører med tog fra Køge Station. Hvor turen skal gå hen, er det helt og aldeles dig, der bestemmer, og vi glæder os altid til at se, hvor vi får lov at køre dig hen denne gang. Her på siden kan du læse mere om de faciliteter, som Køge Station har at tilbyde til dig som rejsende, så du kan føle dig godt forberedt, når du booker din billet og stiger ombord på toget fra Køge Station.
Fra Køge Station har du mulighed for nemt at komme godt rundt i hele landet, og det gælder, hvad enten destinationen hedder Sjælland, Fyn eller Jylland. Vi bringer dig hurtigt og sikkert fra den ene del af Danmark til den anden, og du kan bruge tiden i toget præcist, som du har lyst til på den pågældende dag. Grib mulighederne, og tag på en tur fra Køge Station med toget. Vi er sikre på, at mange spændende oplevelser ligger og venter på dig forude!

Køge Station – et behageligt sted at rejse til og fra

Fra Køge Station kan du tage S-tog linje E, ligesom at du kan køre på strækningen mellem Roskilde og Næstved med ”Lille Syd”, der er en del af den Sjællandske Sydbane, som blandt andet kører over Køge Station. Med andre ord er mulighederne mange for hurtigt at komme godt afsted, og du kan sagtens købe din billet i billetautomaten på Køge Station og tage spontant afsted, hvis du får lyst til det.
På Køge Station finder du flere gode faciliteter, der kan sikre, at din tur til eller fra Køge Station kan starte eller ende godt. På stationen er der gode parkeringsmuligheder for både cykler og biler, og der er en hyggelig ventesal med 7-Eleven, billetautomat og toiletter. Her er således alt, hvad du kan få brug for, forud for din rejse, og vi håber, at faciliteterne på Køge Station vil få dig til at føle dig ekstra godt tilpas på stationen, imens du venter på dit tog.

Køb billetten online, og tag toget fra Køge Station med DSB

Når du har besluttet dig for at tage en tur til eller fra Køge Station med toget, er det vigtigt, at du husker at få købt billet, inden du stiger på toget. Det kan gøres fra billetautomaten på stationen eller online her på DSB.dk, hvor du kan sidde i ro og mag hjemme i sofaen og finde den afgang og de billetter, der matcher dine ønsker for din rejse. Køb billetten fra Køge Station i dag, og tag afsted til stationen, hvor toget holder og venter på dig på dit valgte afgangstidspunkt. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i toget og til at køre dig godt fra Køge Station og til din valgte destination!

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.