Køge Station

 

Elevatorer ude af drift

På grund af teknisk eftersyn er elevator ude af drift således:

Spor 4-7 fra den 27. januar til den 6. marts 2020. 

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag - torsdag05.00-23.00
FredagDøgnåbent
LørdagDøgnåbent
Søndag00.00-23.00

Adgangsforhold

  • Elevator dog ikke spor 4-7 fra den 27/1-6/3 2020.
  • Trapper

Service

Mere om Køge Station

Køge Station ligger smukt ud til Køge Bugt, og du kan derfor ofte nyde udsigten til vandet fra togets vinduer, når du kører med tog fra Køge Station. Hvor turen skal gå hen, er det helt og aldeles dig, der bestemmer, og vi glæder os altid til at se, hvor vi får lov at køre dig hen denne gang. Her på siden kan du læse mere om de faciliteter, som Køge Station har at tilbyde til dig som rejsende, så du kan føle dig godt forberedt, når du booker din billet og stiger ombord på toget fra Køge Station.
Fra Køge Station har du mulighed for nemt at komme godt rundt i hele landet, og det gælder, hvad enten destinationen hedder Sjælland, Fyn eller Jylland. Vi bringer dig hurtigt og sikkert fra den ene del af Danmark til den anden, og du kan bruge tiden i toget præcist, som du har lyst til på den pågældende dag. Grib mulighederne, og tag på en tur fra Køge Station med toget. Vi er sikre på, at mange spændende oplevelser ligger og venter på dig forude!

Køge Station – et behageligt sted at rejse til og fra

Fra Køge Station kan du tage S-tog linje E, ligesom at du kan køre på strækningen mellem Roskilde og Næstved med ”Lille Syd”, der er en del af den Sjællandske Sydbane, som blandt andet kører over Køge Station. Med andre ord er mulighederne mange for hurtigt at komme godt afsted, og du kan sagtens købe din billet i billetautomaten på Køge Station og tage spontant afsted, hvis du får lyst til det.
På Køge Station finder du flere gode faciliteter, der kan sikre, at din tur til eller fra Køge Station kan starte eller ende godt. På stationen er der gode parkeringsmuligheder for både cykler og biler, og der er en hyggelig ventesal med 7-Eleven, billetautomat og toiletter. Her er således alt, hvad du kan få brug for, forud for din rejse, og vi håber, at faciliteterne på Køge Station vil få dig til at føle dig ekstra godt tilpas på stationen, imens du venter på dit tog.

Køb billetten online, og tag toget fra Køge Station med DSB

Når du har besluttet dig for at tage en tur til eller fra Køge Station med toget, er det vigtigt, at du husker at få købt billet, inden du stiger på toget. Det kan gøres fra billetautomaten på stationen eller online her på DSB.dk, hvor du kan sidde i ro og mag hjemme i sofaen og finde den afgang og de billetter, der matcher dine ønsker for din rejse. Køb billetten fra Køge Station i dag, og tag afsted til stationen, hvor toget holder og venter på dig på dit valgte afgangstidspunkt. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i toget og til at køre dig godt fra Køge Station og til din valgte destination!

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.  

DSB Billetautomat

LUK

Der er en DSB Billetautomat på alle vores stationer.

I Billetautomaten kan du købe:
Enkeltbilletter
Voksen
Barn (0-11 år)
Barn (12 - 15 år inkl.)
Hund (købes som barn (12-15 år))
Ung (gælder ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn, i Nordjylland, samt strækningerne Esbjerg-Varde-Nørre Nebel og Vemb-Lemvig-Thyborøn banen)
Voksen 65+-billet
Cykelbillet
Pladsbillet

Billet og Pladsbillet kan købes 2 måneder i forvejen.

Der skal altid indgå en togstation i din rute, for at vi kan udstede en billet.

Billetterne sælges til DSB og Arriva-stationer samt lokalbaner uden for det takstområde, som stationen ligger i.

Automaten sælger også voksen- og børnebilletter til lokale trafikselskaber ved rejser inden for det pågældende takstområde. Voksen-65+-billetter til lokale trafikselskaber kan købes i takstområder, hvor denne billettype findes.

Sjælland, Lolland, Falster og Møn (inkl. Hovedstadsområdet)
Ud over de nævnte produkter kan du i Billetautomater som står i Hovedstadsområdet (zone 1-99) også købe Enkelt- og Returbilletter til stationer i Skåne (efter Øresundstakstsystemet). Endelig kan du også forny DOT Pensionistkort (inden for zone 1-99).

Ungdomsbillet findes ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn:

  • Har du et gyldigt Ungdomskort, skal du købe en billet til et barn (12-15 år)

Sønderjylland
De Billetautomater der står i Sønderjylland sælges også enkelt- og returbilletter til Nordtyskland via Tønder. Billetten er gyldig til rejse i Arriva, RB, SH, NOB og neg's tog.

Nordjylland
Ungdomsbillet findes ikke i Nordjylland.

Afhentning
Billetter, Pladsbilletter, som du har bestilt i DSB Netbutik eller i DSB Kundecenter, kan afhentes med bookingnummeret og betales i automaten.

Betaling
Køb i Billetautomaten kan betales med alle danske mønter eller med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Eurocard, MasterCard, Maestro og VISA Electron.
Automaten tager kort udstedt i udlandet af typen: VISA, Eurocard og MasterCard.
Betaling med mønter og kort kan ikke kombineres i samme køb. På udvalgte stationer kan der betales med sedler.