København H

 

Der er Rejserådgivere i trafikhallen ud for nedgangene til spor 5/6 og 7/8:
mandag til fredag: 08.00-20.00 og i weekenden/på helligdage: 10.45-18.00

Åbningstider

DSB Salg & Service indland & udland
Mandag - fredag07.00-20.30
Lørdag - Søndag08.00-18.00
Stationskontor og Hittegodskontor
Mandag - fredag08.00-20.00
Lørdag - Søndag10.00-17.00

DSB 7-Eleven (uden billetsalg)
Mandag - torsdag05.00-02.00
FredagDøgnåbent
LørdagDøgnåbent
Søndag05.00-02.00

Bagagecenter
Mandag - fredag05.30-01.00
Lørdag05.30-01.00
Søndag06.00-01.00

Adgangsforhold

 • Elevator
 • Trapper
 • Rulletrapper

Service

 • DSB 7-eleven
 • Billetsalg
 • Billetautomat
 • Afhentning af udlandsbillet
 • Andre butikker
 • Handicapservice på stationen Læs mere om Handicapservice
 • Toiletter/Handicaptoilet Betalingstoilet
 • Ventesal/forhal Lukket pga. rengøring mellem 02.15 og 04.30 dog ikke nat efter fredag & lørdag
 • DSB 1' Lounge Åben mandag - fredag; 6.15 - 19.00 - Lukket omkring højtider inklusiv grundlovsdag Læs mere om DSB 1' Lounge
 • Hittegods Personlig henvendelse mandag-fredag kl. 8-20. Lørdag og søndag kl. 10-17. Telefonisk henvendelse mandag-fredag kl. 9-11, tlf: 24 68 09 60. Ændrede åbningstider omkring helligdage
 • Bagagebokse Åben mandag-lørdag 05.30-01.00, søndag 06.00-01.00 Læs mere om Bagagecenter
 • Parkering 28 pladser. Belægning: 79% Læs om belægningsprocenten
 • Cykelparkering

Mere om København H

Københavns Hovedbanegård – eller populært bare kaldet København H – bruges af mere end 100.000 passagerer hver dag, og alle regionaltog, fjerntog samt seks ud af syv S-togslinjer passerer igennem København H. Passagermæssigt er København H således Danmarks næststørste station – kun overgået af Nørreport Station, der er den travleste station i landet. Med andre ord er det svært at komme udenom København H, hvis du skal på rejse med toget i Hovedstadsområdet, og det gælder uanset, hvor turen går hen.

Masser af faciliteter på København H

Som en af de største stationer i Storkøbenhavn har København H selvfølgelig adgang til alt, hvad du kan få brug for forud for din rejse. Stationen ligger centralt tæt på både Tivoli, Strøget, Rådhuspladsen og et væld af forskellige butikker, og bevæger du dig indenfor på Hovedbanegården er her også masser af forskellige shopping-muligheder at finde. Særligt er her masser af forskellig take-away af både den sunde og mindre sunde slags, så du kan få tilfredsstillet alle dine smagsløg.
København H råder selvfølgelig også over mange andre faciliteter. Du kan købe billet i både billetautomaterne og i det betjente billetsalg, ligesom at du kan opbevare din bagage i vores bagagebokse, indtil du skal afsted. Det giver mere fleksibilitet til at bevæge dig frit rundt i byen, hvis du har et ophold på København H, inden du skal videre med toget, og du gerne vil udnytte tiden bedst muligt uden at skulle have din bagage med på slæb. København H har blandt andet også cykelparkering, toiletter og hittegodskontor, hvis du skulle være så uheldig at glemme nogle af dine personlige ejendele i et af vores toge.

Rejs fra København H med DSB i dag

Der er nærmest ingen grænser for, hvor i Danmark, du kan komme hen, når du rejser med DSB. Tag toget fra København H, og kør på en kortere eller en længere strækning for at nå frem dertil, hvor du ønsker. Det er nemt og bekvemt at rejse med os, og vi gør altid vores bedste for, at du får en rigtig god rejse, uanset hvor turen går hen. Tiden i toget kan du bruge præcist, som du har lyst til, og du kan få en dejlig tur både alene og sammen med andre. Slap af, og brug turen på at samle ny energi til de oplevelser, der venter dig på din slutdestination. Du kan eksempelvis bruge togturen på hyggesnak med din sidemand eller på at læse, høre musik, sove eller andet, der giver dig god energi. Rejs fra København H med DSB i dag - hvor turen går hen, bestemmer du!
Du kan bestille dine billetter til toget fra København H online på DSB.dk, hvor du i ro og mag kan finde netop den afgang og den billettype, der passer allerbedst til dig. Der er mange forskellige muligheder med DSB, så det er blot med at gribe dem, så du kan komme godt afsted! Find din afgang fra København H her.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.