Kalundborg Station

 

Ændret åbningstid i forhal

På grund af Corona-virus er forhallen midlertidig lukket.

Service

Mere om Kalundborg Station

Kalundborg Station er endestationen for Nordvestbanen. Fra Kalundborg Station kan du rejse mod Roskilde og videre mod København med Regionaltoget. Tag et kig i oversigten over alle togruter i Danmark her.

Rejs til og fra Kalundborg Station

Kalundborg Station er endestationen, hvorfor du kun kan rejse i én retning. Du finder desuden også busterminal i tilslutning til stationen, til hvis du endnu har et stykke at rejse. Der går tog fra Kalundborg mod Roskilde flere gange i timen, hvilket gør det nemt for dig at finde den rette afgang, så du kan nå, det du skal. Det samme gælder tog til København fra Kalundborg. 

Fordelen ved at rejse med toget er, at du kan bruge tiden lige præcis, som du ønsker. Hvis du pendler dagligt, kan det være rart at have muligheden for at tage et hvil, nå lidt arbejde eller læse avisen. Mange studerende bruger på samme måde tiden på at forberede sig og lave lektier. Som togrejsende slipper du for at sidde fast i trafikken, når myldretiden sætter ind, hvilket giver dig et ekstra tidsrum, som du selv kan fylde ud.

DSB App – Alt lige ved hånden

Hvad end du rejser i fast dagligdag med toget eller højst stiger på ved Kalundborg Station et par gange om måneden, så er DSB app god at have. Du kan nemt downloade den til din smartphone, og så har du alt, hvad du behøver fra DSB på ét sted. Med DSB app kan du både købe, forny og opbevare billetter og kort, som du kan tilmed kan vise direkte i appen til kontrolløren. Derudover bliver du holdt opdateret med aktuel trafikinformation, der har relevans for din rejse. Du kan læse mere om DSB app her og blive klogere på fordelene.