Jyllingevej Station

 

Adgangsforhold

  • Trapper
  • Elevator

Service

Mere om Jyllingevej Station

Jyllingevej S-togsstation befinder sig på Frederikssund-banen mellem Vanløse og Islev. Her går den bane, der på linjekortet har tilnavnet Linje C, som strækker sig mellem endestationerne Frederikssund og Klampenborg. Jyllingevej S-togsstation er således en del af det Københavnske S-togsnet, som forbinder den indre by med forskellige yder- og byområder i hovedstadsområdet. Linjenettet består af 6 S-togslinjer, som alle passerer gennem København H for så at forbinde de rejsende med hhv. Hillerød, Klampenborg, Frederikssund, Farum, Høje Taastrup, Ny Ellebjerg, Hellerup og Køge.

Pendler du til eller fra Jyllingevej St.?

Er du blandt den store del af danskere, der dagligt pendler til eller fra København? S-toget står for en stor del af rejserne på Sjælland, eftersom at S-togene kører helt ind til centrum. Ikke nok med at S-togsnettet både har korte og langestrækninger samt et hav af stationer og linjer – så er S-togene samtidig forbundet på stationerne, hvor det er muligt at skifte linje undervejs. Foruden de 6 S-togslinjer så består S-banen også af en linje F, som løber på tværs af de øvrige strækninger. Linje F, som i første omgang var tiltænkt godsfragt, forbinder i dag Hellerup med Ny Ellebjerg og lader dig rejse på tværs af nettet og byen.

S-toget fungerer både som storby-, regionalt og lokalt tog, eftersom at nettet af S-baner er så stort. S-togene udgør sammen med metro, busser og regionaltog ét stort infrastrukturelt system, der lader dig rejse frit på samme billet – så længe den er gyldig til de zoner, du rejser i, og tidsrummet, du rejser i.

S-tog: kort og godt

  • S-togsnettet består af 7 linjer - linje A, B, Bx, C, E, F og H. Sammen danner de det net, der forbinder Københavns indre by med resten af hovedstadsområdet.
  • 6 S-togslinjer passerer København H og danner hver især en forbindelse til hhv. Hillerød, Klampenborg, Farum, Frederikssund, Høje Taastrup og Køge.
  • Hovedstadsområdet er inddelt i et fælles pris- og zonesystem. Sørg derfor for, at din billet eller kort er gyldigt i de zoner og på det tidspunkt, du skal rejse.
  • Køb en gyldig billet eller brug dit kort, og skift frit mellem metro, bus, regionaltog og S-tog, når du rejser. Husk at du som betalende voksen altid kan tage op til to børn under 12 år gratis med på rejsen samt når et barn rejser alene eller er mellem 12-15 år skal det have en børnebillet. Et barn som rejser på børnebillet, må tage et andet barn under 12 år gratis med på rejsen.
  • Tjek trafikinformationen her på siden eller på DSB app før afrejse, og få et overblik over togtrafikken. Bliv opdateret undervejs på appen.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.