Hvalsø Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Hvalsø Station

Hvalsø Station er beliggende i Lejre Kommune på Sjælland. Stationen er en del af Nordvestbanen, også kaldet Kalundborgstrækningen. På Hvalsø Station ligger mellem Lejre og Tølløse. Når du stiger på toget i Hvalsø, er det regionaltoget, du fanger. Regionaltoget kører på tværs af Sjælland mellem Kalundborg og København, og standser på de fleste stationer på strækningen.

Rejs med DSB til eller fra Hvalsø St.

Når du sætter dig ind i toget og lader DSB styre farten, så kan du nyde et tidsrum med ro og fred. Hvad end du rejser til eller fra arbejde på samme strækning i fast dagligdag eller blot stiger på toget i ny og næ, når du har et ærinde, så skal vi sørge for, at din rejse bliver så behagelig som muligt. Som en hjælp til dig – uanset om du er pendler eller ej – har vi samlet de vigtigste funktioner, til når du rejser med DSB, på ét sted. I DSB app finder du alt det, du skal bruge lige ved hånden. Det betyder, at du nemt kan tjekke køreplanen fra din smartphone, tjekke op på om der skulle være forsinkelser og købe din billet inden afrejse til eller fra Hvalsø Station.

Køb billet på DSB.dk

Eftersom at der ikke er to rejsende, der er ens, finder du billetter, der kan passe til ethvert behov og rejsevane. Kan du tilslutte dig gruppen af pendlere, unge og studerende eller måske pensionister? Vi tilbyder kort, der tilgodeser din situation og dine rejsevaner for på den måde at gøre det så nemt og fordelagtigt for dig som muligt, når du rejser. Ønsker du et kort, du kan bruge i hele landet på alle slags rejser? Rejsekortet er en landsdækkende billet, som du bruger ved at tjekke ind og ud ved rejsens start og slutning. Læs om Rejsekortet her.