Humlebæk Station

 

Åbningstider

Adgangsforhold

  • Trapper
  • Elevator

Service

Mere om Humlebæk Station

Er du i gang med at planlægge en rejse til eller fra stationen i Humlebæk? Her på siden finder du alt det, du skal bruge for at komme afsted. Humlebæk Station er en jernbanestation på strækningen mellem Helsingør og Malmø, nærmere bestemt i Fredensborg Kommune. Humlebæk er en station på Kystbanen, som er jernbanen, der løber langs Nordsjællands kyst. Kystbanen betjenes af Regionaltoget. Og ønsker du et visuelt overblik over ruterne på Sjælland og i resten af Danmark, kan du tage et kig på Rutekortet her.

Find din billet her!

Før du tager afsted på din togrejse, skal du naturligvis sørge for, at du har en gyldig billet eller et kort. Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning, der er den bedste for dig, så kan du læse om hver enkelt her på hjemmesiden. Er du som rejsende af en bestemt type – pendler, unge og studerende, barn eller pensionist? Det kan være en fordel at gå efter et kort eller billet, der netop tager højde for din situation, så du kommer til at betale den rette pris. Du rejser altid med rabatter, når du eksempelvis pendler i fast dagligdag på samme strækning, eller hvis du er ung eller under uddannelse. På samme måde gælder der bestemte regler, når du rejser som erhverv – læs mere om fordelene ved at bruge toget som rejseløsning i arbejdssammenhæng.

Tag toget og rejs med DSB

Du kan til enhver tid søge på din rejse og finde de afgange, der er i spil for dig. Når du taster din rejseoplysninger ind, såsom start- og slutdestination, præsenteres du for forskellige rejseforslag samt billetter.