Holsted Station

 

Adgangsforhold

  • Trapper Til/fra spor 2 er der adgang over spor 1, hvorfra der er et par trin

Service

Mere om Holsted Station

Holsted Station er beliggende på Lunderskov-Esbjerg-strækningen. Stationen ligger i Vejen Kommune i byen Holsted og er derfor en del af Region Syddanmark. Fra Holsted Station kan du rejse med regionaltog, der kører på strækningen mellem Esbjerg og Aarhus. Den forudgående station er Brørup og den efterfølgende Gørding Station. Står du overfor en længere rejse, der går østpå mod Fyn og Sjælland eller nordpå Aarhus og Aalborg, så må du skifte togforbindelse på en af de større stationer. I Lunderskov, Fredericia og Vejle finder du både regionaltog, InterCity og InterCityLyn. Læs mere om alle togstrækningerne i Danmark her.

Find din rejse og pris her!

Hvad end du rejser eller pendler som ung, studerende eller som erhverv, så har vi en billetløsning til dig. Eftersom at der ikke er to rejser eller rejsende, der er ens, så tilbyder vi forskellige løsninger, der tager højde for forskellige forhold og rejsevaner. Når du søger på din rejse, så bliver du præsenteret for de enkelt- og returbilletter, der er i spil for dig. Er du derimod pendler, som rejser i fast dagligdag på samme strækning, så kan du med fordel rejse på et af de mange pendlerkort, som tager højde for dine rejsevaner. Du kan læse om de forskellige pendlerkort her.

DSB app – Alt lige ved hånden

For at gøre det nemt for dig, har vi samlet flere af de vigtige funktioner, som du måske allerede bruger dagligt i forbindelse med din togrejse, på ét sted. I DSB app har du alt, hvad du skal bruge, lige ved hånden, når du er på farten. Her kan du blandt andet købe billetter, forny dit kort og opbevare det hele i appen. Og har du ikke fået tjekket køreplanen eller den næste afgang på din rejse, så kan du også gøre det i appen. Derudover vil du modtage aktuel trafikinformation, når det er relevant for dig, og så kan du samtidig tjekke op på køreplanen og afgangstiderne i samme ombæring. Du kan læse mere om DSB app her!

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.